For deg som er mer opptatt av bolig enn andre.

Å være en premiummegler i 2018 handler mer om å forstå et kresent publikum enn å spesialisere seg på én prisklasse eller et område i byen. For mange nordmenn er boligen mye mer enn et hjem - det er en levende interesse som vi har med oss hver dag. Nordvik skal hjelpe denne gruppen å realisere boligdrømmen sin, enten det er snakk om en villa på Smestad eller en treroms på Smedstua.

Et helt nytt interiørmagasin

Hvordan får du egentlig kontakt med potensielle kunder i dag? Når du er i en høyinteressekategori som bolig, spiser godt og relevant innhold betalt reklame til frokost hver eneste dag. Derfor har vi lagt ned mye arbeid i å lage et innholdskonsept som ikke bare skal være best i bransjen, men ta opp konkurransen med interiørmagasiner og blogger.

Besøk magasinet her.

Et smart interiørgalleri

Eiendomsmeglere får hele tiden inn bilder av perfekt stylede boliger. Så hvorfor ikke omsette dette til et søkbart interiørgalleri? Her kan boliginteresserte mennesker la seg inspirere av interiør, møbler og løsninger som faktisk finnes i Norge, noe som er mye mer relevant enn et galleri på Pinterest med det beste fra Rivieraen eller New York. Og slik får Nordvik en tydelig rolle i målgruppens liv, også når de ikke er på boligjakt. Galleriet vil få nye og mer avanserte funksjoner etterhvert.

Besøk interiørgalleriet her.

Pek på boligen, og få et prisestimat

Med vår nye app kan du lynraskt få et prisestimat. Du bare peker på boligen med mobilen og får umiddelbart en pekepinn på hva den er verdt basert på siste salg og boligprisutvikling.

Last ned appen fra App Store her. Appen ligger også tilgjengelig i Google Play, men da kun med kartsøk og ikke AR-funksjoner ved bruk av kamera.