Årets radiobyrå

Årets Gullmikk og Sølvmikken er prisutdelinger som har som formål å premiere og inspirere reklameskapere som utvikler årets beste reklamearbeider på radio. Det byrået som i løpet av året sanker flest poeng i konkurransen «Gullmikken», vinner hederstittelen Årets Radiobyrå. Naug & Venner vant tre «Sølvmikker», og fikk i tillegg en 2.plass og en 3.plass som gav byrået tittelen «Årets radiobyrå 2017.»

Gullmikken er radiokanalenes «Gullfisken» hvor det hver måned deles ut en sølvmikk for den beste reklamespoten som har vært på lufta. 1.plass gir 3 poeng, 2.plass gir 2 poeng og 3. plass til 1 poeng. Prisen Årets Radiobyrå er et resultat av at Naug & Venner vant 3 sølvmikker, og samlet poeng jevnt og trutt gjennom året.

Samlet har dette gitt oss høyest score gjennom året og dermed den ærefulle tittelen Årets radiobyrå. Vi har over lengre tid lagt mye krefter i å utvikle kreative konsepter på radio som gir effekt for våre kunder. Å bli årets radiobyrå er en stor anerkjennelse for oss, sier byråleder Christian Gottschalk.

Her er et utdrag av godordene vi har fått underveis fra juryen for de mange konseptene for ALI Kaffe:

Gullmikken for Mars:

For å oppsummere: «Klassisk, vittig, underholdende, sjarmerende, variert, ja til og med gjenkjennbart». For en helt ny unnskyldning fra Ali kaffe hver dag hele måneden, ga juryen mange grunner til å plassere dem øverst på pallen. Vi gleder oss til fortset

Gullmikken for April:

… Og her kom fortsettelsen vi hadde gledet oss til. Juryen synes det er gøy med syvsoverens stadig mer halvhjertede unnskyldningsforsøk. Spottene holder et jevnt høyt nivå og alle byr på noe nytt. Dette holder fortsatt (kokende) vann (med kaffe i) og vi gratulerer med nok en plass på toppen av pallen!

Gullmikken for August:

«Er ikke alle B-mennesker, lurte juryen på en tidlig onsdag morgen og alle var enige om at radiospottene for Ali Kaffe traff en nerve, uansett om man er en morgenfugl eller ikke. Juryen har sett den humoristiske kampanjen i andre flater, og liker den spesielt godt på radio. Den føles relevant og er en god pastisj på veldedighetsreklamene vi kjenner igjen fra reklamefrie dager. Gratulerer nok en gang til Naug & Venner!».

Og gratulerer til Morgenstern som fikk nøyaktig samme pallplassering som oss gjennom året! Det skulle jo ikke gå an tenkte vi, men det ble kniving om tittelen helt til siste innspurt i desember.

Les også: ALI Kaffe lanserer støttegruppa for B-mennesker.