– Futatsu Industries imponerte oss med en kombinasjon av bred kompetanse og spisse løsninger. De viste i pitsjen at de behersker både klassiske analoge og nye digitale flater. Hos oss vil de blant annet få ansvar for utvikling av nettbutikken vår. Den blir veldig viktig for oss i tiden som kommer, sier leder digitalt salg og merkevare i Phonect, Ellen Bergene-Engen.

 

Etter resultatet av byråkonkurransen ble klart, har Futatsu utviklet en kampanje som er aktuell i disse dager.

 

– Veldig mange aktører i bransjen snakker om å jobbe mer effektivt. Nå kan du ha med deg jobben overalt hele tiden, liksom. Men vil vi jobbe hele tiden? Er det ikke greit å være litt privatperson innimellom, også? spør Aris Theophilakis, rådgiver i Futatsu Industries.

 

– Vi tror at både arbeidsgivere og arbeidstakere tar seg noen pauser både her og der, og da er mobilen aldri langt unna. Og det må jo være greit. Jobb og fritid flettes stadig mer i hverandre. Men i stedet for å snakke om at du kan jobbe mens du ser fotballkamp, vil vi være den som sier at du også kan se litt fotball mens du jobber.

 

Den første kampanjen består av radio, utendørs, some og digitale flater. I tillegg ble det laget en dagsaktuell annonse som kommenterte en av de siste ukers mest omtalte nyhetssaker.

 

– Når man ser hvordan selv statsråder surrer med jobb, privat og telefoni, så tror vi at dette konseptet bør være noe som er aktuelt for de fleste, avslutter Theophilakis.