FOLL Reklamebyrå står bak julekampanjen ”Julemat med Bent Stiansen” hvor filmen ”Så-gjør-vi-ribbe” toppet fjerde kvartal på YouTube 2017 og kom på 4. plass totalt sett for hele året.

FOLL Reklamebyrå har stått bak idé, rådgivning, regi og filmproduksjon. McCann har stått for medierådgivning i samarbeid med FOLL Reklamebyrå.

Kampanjen består av 11 YouTube-filmer hvor Bent Stiansen gir oss sine beste tips slik at alle skal kunne lykkes med julematen.

YouTube Ads Leaderboard er en måling som både baserer seg på organiske og betalte visninger. Den tar også i betraktning hvor mye av filmen som er sett, men det ligger ingen andre kvalitative vurderinger bak rangeringen. Kun filmer som er mulig å hoppe over er med i kåringen, og på den måten er det seeren som er dommeren.

Teamet, fra venstre bak: Anita Grøsland, Wenche Flage Eriksen, Eivind Solberg, Yrjan Sundfør Rodrigues, Ine A. Kaspersen (YouTube). Venstre foran: Silje Grønsund, Susanna Berg og Susanne Vedvik Ikke på bilde: Sindre Berg Ofstad, Mathias Erichsen