Norges Heldigste Par
“Norges Heldigste Par” er et slags realitykonsept med Tonje og Thomas fra Vestfold. Her bor de sammen med hund og datter i nærheten av Europris i Revetal.

I hele 2018 skal de bruke og teste produkter fra Europris og publisere filmer av dette på sin egen facebookside.

Alle filmer som Europris viser på TV i år dokumenterer hvordan paret utfører testene. Selve innholdet vi ser dem lage i TV-reklamene kan man se i sin helhet på facebooksiden, sammen med masse annet innhold.

Til nå har Tonje og Thomas postet over 60 filmer. De har arrangert konkurranser, de har vært i Syden (det regnet!), de har testet drill og popcornmaskin, de har kåret Norges mest populære Knallgodt, og de har fått besøk av Europris’ hageekspert og rengjøringsekspert. Og veldig mye mer.

Med 18.500 egne følgere har de oppnådd en spredning og engasjement som er langt større enn antall følgere skulle tilsi. Fra oppstart 22. januar og frem til 27.juni har Norges heldigste par hatt 2,1 millioner videovisninger og Facebookbrukere har brukt 688.000 minutter på videoinnleggene til NHP.

Stuper inn i sommeren
Europris selger selvoppblåsbare flytevester, som utløses når de kommer i kontakt med vann. Thomas er glad i å stupe. Når Norges Heldigste Par skulle teste denne vesten føltes det derfor helt naturlig at Thomas var den som tok den på og stupte ut fra femmeren på Hvalstrand. Hvordan det gikk kan du se her.

Team FOLL Reklamebyrå
Mona Ottem, John Draleke, Susanne Vedvik, Thomas Mittun-Kjos, Ståle A. Møystad Østhaug, Yrjan Sundfør Rodrigues (Friksjon Film) og Ole-T. Skomsøy (Friksjon Film).