- Det er en glede å komme til et så sterkt fagmiljø innen strategisk design. Jeg gleder meg til å bidra til vekst og jobbe med spennende prosjekter som rådgiver hvor jeg kan bruke min kompetanse innen digital forretningsutvikling og Business Design. Designit har sterke verdier som jeg stolt kan stå for, sier den nye Business-direktøren i Designit, Victor Barrera.

En “No-brainer"
- Vi har fulgt med Victor lenge, både gjennom Skalar, og senest i Teft. Da muligheten åpnet seg for å jobbe sammen, var det en god gammeldags "no-brainer". Hans kombinasjon av kreative og strategiske evner tilfører betydelige muskler til det kommersielle teamet, sier Niklas Mortensen, Managing Director i Designit.

Barrera har siden 1994 jobbet med forretningsutvikling og prosessledelse. Med sin lange erfaring og brede bransjeforståelse, beskrives han som en dyktig leder. 

- Victor er en dyktig leder og rådgiver med mange års erfaring på ledelse av design- og teknologimiljøer. Få mennesker har en mer allsidig bakgrunn i og rundt kreativ bransje som Victor, og hans erfaring og bransjekunnskap - fra begge sider av bordet - vil være et viktig bidrag til å befeste posisjonen til Designit, i både Norge og Norden, sier Mortensen.

“The big unknown”
Designit er et globalt designbyrå med kontorer i 18 land. Byrået ble etablert i Aarhus, Danmark i 1991 av Anders Geert Jensen og Mikal Hallstrup. Oslo-kontoret ble først etablert i 2007 og er i dag et av landets største tverrfaglige designmiljøer. På kundelisten kan byrået skryte på seg selskaper som DNB, Gjensidige, Cisco og Wallenius Wilhelmsen

- Jeg har tidligere erfaring både fra startups og større globale selskaper som Virgin Retail og Flokk. Nå, gleder jeg meg til å igjen jobbe i et globalt, mangfoldig miljø. Med kunder som har store ambisjoner innen digitalisering og innovasjon for å skape merkevarer, produkter og tjenester med stor impact - som folk elsker, forteller Barrera.

Unikt arbeidsmiljø
Designit er kjent for sin sterke bedriftskultur. Med en holdning der menneskene alltid kommer først og talent hedres, har selskapet posisjonert seg høy på arbeidstrivsel.

- Jeg har hørt mye om Designit sitt fokus på arbeidsmiljø og gleder meg til å kjenne på det selv. Det er viktig å ta vare på menneskene på denne måten og skape et miljø der alle trives. Designit er ikke bare opptatt av sterke kundeopplevelser men også hvordan det oppleves å være en “Designit”. Deres onboarding program som har veiledet meg fra jeg signerte til nå, er rett og slett den mest gjennomførte og profesjonelle jeg har opplevd gjennom hele min karriere. Dette lover godt, sier business direktøren.