– Creuna virket som et byrå som tenker langt framover, og det har jeg bare fått bekreftet ytterligere siden jeg begynte. I tillegg får jeg muligheten til å utvikle meg innen de områdene jeg selv vil fokusere på, noe som passer meg veldig bra i den perioden hvor jeg fremdeles “finner meg selv” som designer, sier Fredrik Stabenfeldt, som har stillingen junior grafisk designer. Han har tatt en bachelor i grafisk design på Westerdahls, etter ett år på European Film College i Danmark og toårig fotoutdannelse på Bilder Nordic i Oslo.

Kristina Nyjordet har freelancet hos Anti og Snøhetta etter å ha fullført en bachelor i communication design ved FMIT University i Melbourne og to år med grafisk design på Norges Kreative Fagskole.

– Jeg har jobbet mye med print og ønsket derfor å fokusere mer på digitalt design. Da er Creuna rett plass å være. Jeg har også hørt mye varmt om Creuna og det gode miljøet som er her, sier hun. 

Creative Director Hans Haugli forteller at Creuna jobber målbevisst med å rekruttere talenter rett fra skolen eller med litt arbeidserfaring.

– For oss er det blant de minst erfarne vi ofte finner kompetanse på morgendagens metoder og teknologi. Disse metodene og teknologiene er i stadig endring og det er av stor verdi for de mer erfarne hos oss å få tilgang på det gjennom sine kollegaer. Når vi i tillegg finner sånne som Fredrik og Kristina som har en variert utdannelse og bakgrunn innenfor estetiske fag, så har vi sikre vinnere, sier Haugli.

Kontaktinformasjon:         

Hans Haugli, Creative Director Creuna, +47 92 82 81 21, hans.haugli@creuna.no