Cognito er et Teknologisk drevet Marketingbyrå, og vi ser utvidelsen med Cognito Digital i Danmark som et naturlig tilskudd til våre eksisterende tjenester. Med vår samlede kunnskap skal vi tilby nye og eksisterende kunder et komplett tjenestespekter innen Datadrevet Markedsføring.

Selskapet skal drives av Olivia Stokholm, som er partner i Cognito Digital (Se Olivia i midten av stort bilde). Olivia har IT bakgrunn, og 13 års erfaring innen Performance Marketing. Bl.a. I den private sektor for finans, IOT, B2C virksomheter og sist noen år på byråsiden for å drive større kundeprosjekter i millionklassen på globalt plan.

Ledergruppa i Cognito i Oslo (Rolf Nordahl, Pål Brun Haugen og Wenche Leithe) er stolt over at Konserndirektør Bernt Therp i Bording Group lar oss satse i Danmark sammen med Olivia.

Byrået vil tilby Performance Marketing innen Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Google Ads, SEO og Marketing Automation - Vi gleder oss til fortsettelsen, og vi har allerede 7-8 navn på kundelisten:-)

Les mer om hva vi kan her Cognito Digital Aps

Velkommen:-)