Siste skudd på MarTech stammen vår er Agillic - Applikasjonsplattformen som setter deg i stand til å drive omnikanal kommunikasjon med dine kunder.

 
Med Agillic kan du utføre personifisert kommunikasjon på tvers av kanaler fra ett enkelt grensesnitt. Unikt for Agillic er den fleksible kunde­sentriske data­strukturen og funksjonaliteten til å gjenbruke innhold og meldinger på tvers av kanaler, og tilpasse det til å passe hver enkelt kunde uavhengig av individuelle preferanser og til og med språk.
 
Dette lar deg automatisere og utføre kommunikasjon på tvers av inngående og utgående kanaler samtidig som meldings­konsistensen opprett­holdes. Med et bruker­vennlig og intuitivt bruker­grensesnitt får markeds­førere mulighet til å levere kreativ, over­bevisende og verdi­skapende kommunikasjon på en kostnads­effektiv måte.
 

Vi har allerede startet opp to kundeprosjekter på Agillic plattformen

 
Mot slutten av fjoråret ble vi kontaktet av Multilot her i Oslo som hadde behov for en praktisk og operativ partner for videre utrulling av spillkommunikasjonen fra sin Agillic plattform, og vi er nå i gang med de første to prosjekter  for https://snapchance.no og https://diggo.no
 
Informasjon om de prosjektene kommer snart...
 
Nysgjerrig på mulighetene vi kan tilby deg?
 
 
Besøk gjerne Agillic for mye relevant og interessant stoff her https://agillic.com/find-a-partner/