Høykvalitets ingredienser, håndlagd tradisjon og en bærekraftig produksjonsprosess er Ströcks kjerneverdier. På et allerede mettet marked var det nødvendig for det tradisjonelle bakermerket å modernisere sitt visuelle design profil.

"Selv om vi fortsetter å komme opp med overraskende innovasjoner, forblir den originale bakerens håndverk vår lidenskap."
- Sier Philipp Ströck

Designkonseptet er basert på Ströcks fremragende kompetanse og nysgjerrighet i ingrediensene, bærekraftig kornkultivering og biologisk landbruk - viktige faktorer som understreker sin banebrytende rolle i bakervarerindustrien. En serie enkle kornmønstre illustrerer sorten og kvaliteten på de organiske ingrediensene. I tillegg hjelper et nøye sammensatt sett med illustrerende merkeelementer og en ny designtilnærming merkevaren til å skille seg ut i deres felt.

"Det var veldig inspirerende å lære mer om ulike typer ingredienser og håndverket baking og forme det til et visuelt konsept. Design for brød var en veldig smakfull oppgave. "- Sier Astrid Feldner hos Bleed.

Se arbeidet her!