Byrået har gått fra å være et selskap med kjernekompetanse på sosiale medier til å være et fullservicebyrå som tilbyr strategisk rådgivning, innsiktsarbeid og kreative løsninger på tvers av alle kommunikasjonsflater. I takt med de store endringene i markedet har også Patchwork sett behov for å endre måten de jobber på.   

Navneendringen er en del av selskapets nye posisjonering der navnet Belong signaliserer at man jobber ut i fra forbrukernes perspektiv i alt av innhold.  

Administrerende direktør, Merethe Nyvold Johannessen, forteller at navneendringen springer ut fra en felles nordisk strategi som handler om tilhørighet og fellesskap:  

  • Samfunnet blir mer og mer individualistisk, men behovet for tilhørighet og det å kjenne at vi er en del av noe er tidløst og universelt. Derfor er navnet Belong en god sementering av vår strategi, samtidig som det understreker metodikken vår og ambisjonen vår om å skape tilhørighet mellom merkevarer og målgrupper 

Å snakke med målgruppen i stedet for til målgruppen har helt siden oppstarten vært en viktig del av byråets filosofi, noe som bringes videre gjennom det nye navnet. Belong ønsker ikke bare å hjelpe merkevarer å markedsføre seg, men også å hjelpe dem til å forstå hvordan de blir en del av en kultur når gode kommunikasjonsløsninger skapes.  
 
Torsdag hadde Belong lanseringsevent, der kunder og ansatte blant annet fikk oppleve sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen fortelle om viktigheten av fellesskap. 

  • Mer og mer av vår identitet som person er knyttet til at vi er forbrukere. Og det er gjennom forbruket vårt at vi forteller verden hvem vi er.  

Belong huser i dag elleve ansatte på Oslo-kontoret og på kundelisten finnes blant annet Hyundai, Aktiv Eiendomsmegling, Apple Music, Bosch, Tine, Dr.Oetker og MARS-brandene Snickers, Twix, Pedigree, Dolmio og Uncle Bens. Belong har i tillegg kontorer i Sverige, Danmark og Finland.   

www.belongagency.no   

Kontaktperson: 

Merethe Nyvold Johannessen 

CEO 

Mobil: 92628013 

Epost: merethe@belongagency.no