Kommunikasjonsbyrået på Tøyen står foran en svært spennende høst! Kristina Aalandslid er siste tilskudd til et stadig voksende kreativt byrå. 

- Det var ingen tvil om at vi hadde truffet på den perfekte produksjonsleder, og jeg er mildt sagt begeistret for å ha henne på plass. Kristina kommer med lang og bred erfaring fra reklamebransjen. Hun er kreativ, produktiv og har full kontroll på alle prosesser. Hun er rett og slett drømmedama, forteller administrerende direktørMerethe Nyvold Johannessen. 

Kristina har hatt mange roller gjennom de siste 16 årene i bransjen, som grafiker, AD og prosjektleder. Nå gyver hun løs på høsten sammen med resten av den kreative gjengen i Belong.  

- Dette er utrolig spennende! Jeg er allerede i gang med å innføre systemer og sikre at jobbene flyter godt. Belong-gjengen er dedikerte, kunnskapsrike og ikke minst; skikkelige fine folk. Jeg skjønner at kundene vil jobbe med oss, sier Kristina. 

Belong, tidligere Patchwork, er et fullservicebyrå som tilbyr strategisk rådgivning, innsiktsarbeid og kreative løsninger på tvers av alle kommunikasjonsflater. Byrået er nordisk etablert og teller omkring 70 hoder totalt.