Etter 22 måneder med inbound marketing har Norwegian Sports Travel doblet omsetningen fra år 1 til år 2. I tillegg har totalsalget gått fra 0 kr til 33,000,000 kr. Noe som har resultert i en ROI på 24,4 ganger investeringen i inbound marketing siden oppstart

Men hvor startet denne reisen?

 

“Vår største frykt var kostnader sett opp mot resultater i starten av samarbeidet. Det å begynne med inbound marketing innebar en ubehagelig stor kostnad for oss ved oppstart. Men nå som det har gått 22 måneder kan vi følge utviklingen på salg og resultatene fra inbound strategien med lupe. Detaljerte månedsrapporter med oversikt over kostnader, resultater og ROI gir oss i dag gode styringsverktøy i forhold til hva vi ønsker å fokusere mer eller mindre på fremover.”

– Thomas Tømta

Gründer, Norwegian Sports Travel

 

Totalsalget har gått fra 0 kr til 33,000,000 kr

Norwegian Sports Travel så tidlig gode resultater av inbound-satsingen. Etter kun fem måneder hadde de blant annet doblet trafikken til nettsiden og fått nærmere 200 nye kunder.

Etter to sesonger har de fått over 7000 reiseglade kunder, 5200 nye leads og 267,300 besøk til nettsiden. I tillegg har totalsalget skutt fart fra 0 kr til 33 millioner på bare 22 måneder.

Som ny aktør i en allerede etablert bransje forstod Thomas Tømta i Norwegian Sports Travel raskt at de måtte velge en annen strategi enn sine konkurrenter for å skille seg ut i mengden. Med begrensede midler måtte de se etter de markedsføringmetodene som ville gi mest for pengene. Og løsningen? Den ble inbound marketing.

 
KLIKK HER FOR Å LESE HELE KUNDECASET

 
Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med Barbro for et uforpliktende møte.