Etter å ha begynt arbeidet med inbound marketing i april 2017, sitter Videxio igjen med ikke mindre enn 24 nye kunder, 2.078 leads og 289 salgsklare leads – direkte fra inbound marketing-tiltak.


Salgssyklusen for noen av deres større avtaler kan vare i flere måneder, og de er derfor glade for at noen av avtalene allerede begynner å tikke inn. Nå håper de å få se en snøballeffekt.

– Vi ønsket ikke bare å tiltrekke oss kunder, vi ønsket å tiltrekke oss de rette kundene


Hvorfor falt valget på inbound-metodikken når det skulle satses på nye markedsføringsaktiviteter? Banks, forklarer at Videxio hovedsakelig ønsket å oppnå to ting som inbound kunne hjelpe dem med:

  • Oppnå et bedre kundeforhold – også etter at salgskontrakten har blitt signert.
  • Tiltrekke de kundene som passer godt for bedriftens løsninger.

 

- Veksten i organiske søk er vårt beste resultat


Ett av de inbound-elementene Videxio har hatt mest fokus på, er innholdsmarkedsføring. Siden bedriften begynte med denne metodikken har de publisert 119 artikler, noe som har gitt 10.533 klikk til bloggen alene.

Ved å publisere gjennomsnittlig to blogginnlegg i uken har Videxio bygget opp den organiske trafikken, noe som har vært til stor hjelp for leadsgenereringen. Fra april 2017 og frem til juli 2018, har trafikken fra organiske kilder økt fra 18% til 25-30%.

Faktisk har hele 56% av kundene fra inbound marketing kommet fra organisk søk, og er i den forstand “gratis leads”.  

KLIKK HER FOR Å LESE HELE KUNDECASET


Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med Barbro for et uforpliktende møte.