På bare litt over tre år har Oslo Business Forum vokst fra å være to unge entreprenører med en stor drøm om å hente inn en verdenskjent foredragsholder til Norge. I dag arrangerer de Norges mest relevante næringslivskonferanse. Suksessen henger tett sammen med daglig leder Christoffer Omberg  og medgründer Marius Wangs evne til å utfordre etablerte tankesett og tradisjonell nettverksbygging. 

Til sammenligning har Avidly siden oppstart i 2017 vokst fra å være to unge kvinner med et ønske om å skape et inboundbyrå bygget på gjensidig respekt, lojalitet og ektefølt engasjement, til å være verdens største HubSpot Partner og inboundbyrå. Under ledelse av COO Ingunn Bjøru og medgründer Barbro Fagerbakk, har Avidly i løpet av få år oppnådd suksess ved å utfordre tradisjonell markedsføring.

– Avidly er en aktør som ivaretar en fremoverlent og tidsriktig bruk av moderne teknologi. Dette danner grunnlaget for et godt samarbeid. Det at Avidly arbeider i HubSpot og kan levere et helhetlig, digitalt system bestående av alt fra CRM til Inbound Marketing gjør de til en perfekt match for oss, sier Omberg.

Satser stort og internasjonalt

I 2018 bestemte Oslo Business Forum seg for å sikte seg inn mot det internasjonale markedet og jobbe for å hente inn enda flere næringslivsledere i verdenstoppen. På listen over foredragsholdere kan de skilte med navn som Sir Alex Ferguson, Randi Zuckerberg, president Barack Obama og i september 2020; Arnold Schwarzenegger. Det har blant annet betydd at de to entreprenørene har måttet ta store sjanser, blant annet ved å investere et millionbeløp for å hanke inn den første store, internasjonale foredragsholderen.

– Det er spennende å jobbe tett med en ung, fremoverlent aktør som Oslo Business Forum, sier Fagerbakk, og legger til: – Vi beundrer deres pågangsmot og interesse for det internasjonale markedet. I Avidly har vi selv alltid hatt ambisjoner om å utvide utenfor Norges grenser ved å samarbeide og smelte sammen med internasjonale partnere. Det har vært, og er fremdeles, en kontinuerlig prosess som så langt har ledet oss til Sverige, Danmark, Finland og Tyskland.


Om Avidly

Avidly er et inboundbyrå bygget på fundamentet fra flere suksessfulle nordiske og europeiske byråer. I august 2018 smeltet norske Inbound Norway sammen med Katalysator fra Danmark, Doidea fra Sverige og finske Zeeland Family. Et år senere, i august 2019, ble det klart at også tyske NP Business Solutions blir en del av konstellasjonen.

Fem HubSpot Diamond-partnere har nå blitt til et av verdens største inboundbyråer. Med spesialister i Norden og Europa er vi spesielt godt rustet for å hjelpe kunder som ønsker å etablere seg i det internasjonale markedet.

Avidly CEO er Mikko Mattinen (Finland), COO er Ingunn Bjøru (Norge). Selskapet jobber for å skape en atmosfære for vekst gjennom markedsføring som tjeneste.

Avidly er børsnotert på Nasdaq First North i Helsinki.


Kontaktinformasjon:

Rebecca P. van Vuuren, PR-ansvarlig i Avidly Norge

rebecca.vuuren@avidlyagency.com 

+47 482 42 455