I dag er Avidly et internasjonalt selskap med over 300 ansatte i fem land. Ingunn Bjøru og Barbro Fagerbakk etablerte selskapet i 2017 og har siden den gang ledet det gjennom en kraftig vekstfase hvor et av de store høydepunktene har vært oppkjøpet av NP Business Solutions høsten 2019.

Fortsatt vekst og utvikling

 Kristine Hansen har vært en del av selskapet siden det ble etablert og hatt rollen som teamleder for alle konsulenter og spesialister siden oppstarten i 2017.

– Vi har brukt de første årene på å etablere oss som en nykommer i det nordiske markedet og rigget oss for vekst. Nå er vi klare for å ta en enda tyngre posisjon i resten av Europa. Jeg gleder meg til å lede vår norske avdeling gjennom denne utviklingen, sier Hansen om sin nye rolle.

Frem til nå har Bjøru fungert som Country Manager i Norge og selskapets COO. Når hun nå overlater ansvaret for den norske avdelingen til Hansen kan hun dedikere all sin tid til å styre selskapets operative kapasitet.

– Jeg har fulgt Kristine siden hun startet sin karriere i byråverden og har stor tro på henne som leder. Hun har allerede hatt en sentral rolle i selskapet i lang tid og kommer til å gjøre en veldig god jobb med å lede den norske avdelingen fremover, sier Bjøru. 

Her finner du flere spennede nyhetssaker fra Avidly Norge.

Om Avidly

Avidly er bygget på fundamentet fra flere suksessfulle nordiske og europeiske inboundbyråer. I august 2018 smeltet norske Inbound Norway sammen med Katalysator fra Danmark, Doidea fra Sverige og finske Zeeland Family. Et år senere, i august 2019, ble det klart at også tyske NP Business Solutions blir en del av konstellasjonen.

Fem HubSpot Diamond-partnere har nå blitt til et av verdens største inboundbyråer. Med spesialister i Norden og Europa er vi spesielt godt rustet for å hjelpe kunder som ønsker å etablere seg i det internasjonale markedet.

Avidlys interim CEO er Mikko Mattinen (Finland), COO er Ingunn Bjøru (Norge). Selskapet jobber for å skape en atmosfære for vekst gjennom markedsføring som tjeneste.