Compello leverer løsninger for å digitalisere regnskapsføringen samt faktura- og dokumentflyt. Dette gir kundene deres mulighet til å få oversikt over hva som har skjedd, hva som skjer og hva som kommer til å skje. Med denne oversikten kan bedrifter spare penger og ressurser på oppgaver som kan, og bør, automatiseres for å forbli lønnsomme – også i fremtiden.

 I oktober ble det klart at Compello har valgt å inngå et samarbeid med Avidly. Avidly skal bistå Compello med markedsaktiviteter, digitale kampanjer og tekniske integrasjoner.

 – Vi har noen hårete mål for årene som kommer. For at vi skal nå disse målene trenger vi en partner som kan hjelpe oss med inbound. Da vi fikk høre om andres erfaringer med Avidly, fulgte vi opp og booket et møte med Barbro Fagerbakk. I møtet ble vi enige om at dette ville være en god match, sier Torgeir Letting, CEO i Compello.


Innovative kompetansebedrifter bygget på tillit

Både Compello og Avidly bygger kundeforholdene sine på tillit, hvilket er helt i tråd med en grunnleggende del av både inboundmetodikken og økonomistyring. I tillegg har selskapene det til felles at de har en rådgivende rolle overfor sine kunder og at de veileder selskaper gjennom en digitaliseringsprosess ved hjelp av innovative løsninger.

 – Vi brenner for gode, langvarige kundeforhold. Vårt mål er å kunne veilede alle våre kunder gjennom en helhetlig prosess som omfatter både service-, salgs- og markedsavdelingen, sier Barbro Fagerbakk, salgssjef i Avidly.

 Compello beveger seg i samme retning. I løpet av de seneste årene har selskapet gått fra å selge enkeltstående produkter til å levere en helhetlig løsning. Målet er å kunne hjelpe sine kunder med alt fra den digitale kundereisen til å finne frem til nye, innovative løsninger og se på hvordan blant annet maskinlæring kan forenkle arbeidsprosesser. 

Compello inngar samarbeid med Avidly

 – I Avidly har vi funnet en partner som kan guide oss slik at vi får strukturert og systematisert alt vi gjør av markedsaktiviteter og kampanjer gjennom et kalenderår og utover det, sier Letting.

 
Avslutningsvis legger han til:

 –  Det er også viktig for oss at Avidly har erfaring med integrasjon mot det CRM-systemet som vi bruker i dag. I tillegg er det en stor fordel at de har kontorer både i Norge og Sverige ettersom vi opererer på tvers av disse landegrensene.

 
Om Avidly

Avidly er et inboundbyrå bygget på fundamentet fra flere suksessfulle nordiske og europeiske byråer. I august 2018 smeltet norske Inbound Norway sammen med Katalysator fra Danmark, Doidea fra Sverige og finske Zeeland Family. Et år senere, i august 2019, ble det klart at også tyske NP Business Solutions blir en del av konstellasjonen.

Fem HubSpot Diamond-partnere har nå blitt til et av verdens største inboundbyråer. Med spesialister i Norden og Europa er vi spesielt godt rustet for å hjelpe kunder som ønsker å etablere seg i det internasjonale markedet.

Avidlys interim CEO er Mikko Mattinen (Finland), COO er Ingunn Bjøru (Norge). Selskapet jobber for å skape en atmosfære for vekst gjennom markedsføring som tjeneste. Avidly er børsnoterte på Nasdaq First North i Helsinki.

Kontaktinformasjon:
Rebecca P. van Vuuren, PR-ansvarlig i Avidly Norge
rebecca.vuuren@avidlyagency.com 
+47 482 42 455