De aller fleste av oss liker å se videoer om produkter vi er interessert i eller selskaper vi har lyst til å vite mer om. Og nettopp derfor gjentar vi en av de mest gjentatte oppfordringene i 2019: Kom i gang med videomarkedsføringen du også.

For å gjøre terskelen du må over for å komme i gang litt lavere har vi laget en liten introduksjon til ulike typer videoer du kan produsere.

1. Case-video

Lag et kundecase i videoformat. Hvordan? Hør med en av dine kunder om de vil fortelle om sine erfaringer med din bedrift på video. Slike videoer kan være spesielt overbevisende i den fasen hvor den potensielle kundens snart skal ta det endelige valget.

2. «Behind the scenes»

Inviter nåværende og fremtidige kunder med bak kulissene. By på deg selv og gi en eksklusiv opplevelse. Det gir deg muligheten til å vise hvordan dere jobber, hvilket bygger tillit og trygghet for både eksisterende og potensielt nye kunder.

3. Teaser til sosiale medier

Videoer sees så det suser på sosiale medier. For å komme i gang kan du lage en liten teaser til en video eller noe annet innhold på nettsiden din, for deretter å publisere den på Facebook, Instagram, Twitter og/eller LinkedIn. Her har du i utgangspunktet alt innholdet fra før, det eneste du må gjøre er å redigere det.

Det hørtes ikke så vanskelig ut, gjorde det vel? Vi har også mange flere gode ideer til videoer du kan lage! Du finner dem i bloggposten «Vil du komme i gang med videomarkedsføring? Avidly hjelper deg».