– Som alle gode historier begynner også min med at jeg møtte og forelsket meg i en norsk jente. Vi ble enige om å flytte sammen til Norge og jeg begynte å se meg om etter en jobb, forteller Egan.

Egans leder i HubSpot ønsket ikke at han skulle forlate deres økosystem og foreslo at han kunne søke jobb hos en av HubSpots partnerbyråer.

– Jeg hadde lenge jobbet med HubSpots partnerbyråer og kjente godt til Avidly. Det var ingen tvil om det var mitt førstevalg, sier Egan.

Store ambisjoner for Avidly

Egan forteller at han har store ambisjoner for Avidly Norge og Avidly på globalt nivå. På kort sikt har han som mål å bidra til at Avidly vinner prestisjetittelen HubSpot Global Partner of the Year for andre år på rad. Litt lengre frem i tid har han et stort ønske om å bygge opp et større salgsteam i Norge og på tvers av de europeiske landene.

– Mitt hovedmål er å bygge opp et solid salgsteam. Slik jeg ser det har vi et enormt potensial og mange muligheter til å utnytte den sterke kompetansen som allerede finnes internt i selskapet, sier Egan.

– Det er en perfekt match

Kristine Hansen, Country Manager i Avidly Norge, kunne ikke vært mer fornøyd med å ha fått Egan med på laget.

– Jeg kan ikke si annet enn at det er en perfekt match, sier hun. – Damien er initiativrik og har en solid forståelse for våre kunders behov. Han har også tilegnet seg en enorm kompetanse på blant annet CRM og digitalisering etter fire år i HubSpot.


Barbro Fagerbakk, som nylig har gått inn i rollen som Chief Revenue Officer, er også svært fornøyd med sin arvtager i rollen som Head of Sales i Avidly Norge.

– 2021 kunne ikke ha begynt på en bedre måte enn at Damien ble en del av vårt norske team. Jeg er helt sikker på at han, sammen med våre erfarne HubSpot-eksperter, kommer til å løfte Avidly til nye høyder med den kompetansen han bringer til bordet, avslutter hun.

Om Avidly

Avidly er en ledende MarTech-tjenesteleverandør notert på Nasdaq First North i Helsinki. Vi tilbyr helhetlige digitale markedsførings- og salgstjenester og kundeopplevelse, data og teknologi er tett sammenvevd i vår vekststrategi.

Avidly ble etablert i 2018 etter en selskapsfusjon av fire HubSpot diamant-partnere: Zeeland Family (Finland), Doidea (Sverige), Katalysator (Danmark) og Inbound Norway (Norge). I 2019 kjøpte Avidly tyske NetPress og i desember 2021 den Storbritannia-baserte HubSpot Elite Partneren, Digital 22 Online Limited. Med dette siste oppkjøpet har Avidly et team på nærmere 280 eksperter på 18 steder i Finland, Sverige, Norge, Danmark Tyskland, Storbritannia og Canada.