Mens filmverdenen har Oscar-utdelingen, har HubSpot sine Impact Awards. Hvert år hedrer HubSpot de partnerbyråene som skilte seg ut i året som gikk og i år gikk den mest prestisjefylte prisen som Global Partner of the Year til Avidly.

Derfor ble de ansatte møtt med sjokolade, bobler og norske flagg da de fikk nyheten om at selskapet hadde vunnet den gjeve prisen.

– Dette er en stor anerkjennelse av det harde arbeidet alle våre team har lagt ned det siste året. Jeg kunne ikke vært mer stolt av det vi har oppnådd så langt, sier Ingunn Bjøru, COO i Avidly. Hun fortsetter:

– Prisen bekrefter resultatene vi har oppnådd og vi er spesielt fornøyde med at prisen gis basert på hvor fornøyde kundene er. Dette viser at vi har klart å holde våre kunder fornøyde og hjelpe dem med å vokse. Til syvende og sist er dette vårt aller viktigste mål. På vegne av Avidly vil jeg gjerne takke alle våre kunder for at de stoler på oss og legger selskapene sine i våre hender. Dermed har de gjort det mulig for oss å vinne denne gjeve prisen. 

Les hele nyhetssaken her.