– Vi er utrolig stolte og glade for å kunne gjenta suksessen to år på rad. Dette er en fantastisk prestasjon av Avidly og velfortjent omtale for det eksemplariske arbeidet alle i selskapet vårt legger ned sammen med kundene våre, sier Jesse Maula, CEO i Avidly.

Byrå med teknisk kompetanse, høy kvalitet og stor vekst

Maula trekker frem at denne prisen henger spesielt høyt fordi den ikke gis til det byrået som bare har hatt stor vekst i kundemasse, men som også har teknisk kompetanse og høy kvalitet i tjenestene de leverer.

– Konkurransen innenfor dette feltet er i sterk vekst og det er herlig å se at vi har en så solid posisjon i et internasjonalt økosystem. Denne anerkjennelsen fra HubSpot passer også godt sammen med strategien vår som utnytter teknologi sammen med markedsføring og salg for å skape vekst for våre kunder, konkluderer Maula.

Kvalitetsstempel på arbeidet som ble lagt ned i 2020

2020 var et tøft år for mange virksomheter verden over og nye arbeidsvaner har gitt et økt behov for tjenestene Avidly leverer.

– Etter et år der digitale løsninger har blitt viktigere enn noen gang er vi naturligvis veldige stolte av denne anerkjennelsen fra HubSpot. Vi har hatt gleden av å hjelpe både nye og eksisterende kunder med å ta i bruk HubSpots digitale løsninger, og denne prisen er et kvalitetsstempel på arbeidet teamet vårt har gjort gjennom året, sier Kristine Hansen, daglig leder av Avidlys norske kontor.