Digital 22 er et byrå som utvikler sine kunders virksomheter gjennom inbound-metodikken, innholdsmarkedsføring,  resultatorientert markedsføring  og salg med HubSpot-teknologien primært i Storbritannia. Før selskapet ble en del av Avidly hadde de 47 heltidsansatte fordelt på kontorer i Storbritannia og Canada.

Med forutsetninger for å nå globale ambisjonsmål

CEO i Digital 22, Rikki Lear, er ikke i tvil om at sammenslåingen vil åpne opp nye dører for alle parter.

– Jeg er begeistret over dette oppkjøpet for teamet vårt og den økte innvirkningen vi kan ha på kundene våre. Å ha ytterligere tilgang på 200 spesialister vil øke dybden av ekspertise og utvide repertoaret av tjenester vi kan tilby, sier Rikki Lear.

Digital 22 deler Avidlys verdier og mål om å skape vekst i både kunders og egen virksomhet. Globale ambisjonsmål har også spilt inn i oppkjøpet og Digital 22 sitt tankesett passer perfekt inn i Avidlys vekststrategi.

– Digital 22 har alltid hatt globale ambisjoner. Vi har jobbet med selskaper i 13 forskjellige land fra kontoret vårt i Storbritannia, men ved å bli med i Avidly kan vi ta denne ambisjonen til neste nivå, forteller Rikki Lear.

Med Digital 22 på laget vil Avidlys posisjon som leverandør av salgs- og markedsføringsløsninger som støtter kundenes virksomhet styrkes ytterligere globalt. Avidlys arbeid med å styrke den globale posisjonen har ikke gått umerket hen de siste årene. HubSpot har kåret Avidly til Global Partner of the Year tre ganger på rad i løpet av de tre foregående årene. HubSpot er en av verdens raskest voksende CRM-plattformer, brukt av over 128 000 selskaper over hele verden i mer enn 120 land. 

Fremtidig suksess gjennom data, kreativitet og teknologi

Oppkjøpet tar Avidly inn i en spennende retning, ettersom en økende del av arbeidet vil fokusere på å hjelpe organisasjoner med å takle store forretningsutfordringer gjennom data, kreativitet og teknologi.

– Oppkjøpet styrker vår ekspertise innen inbound marketing, HubSpot-tjenester, nettsideutvikling, sosiale medier, SEO og salgsaktiviteter. Dette er raskt voksende segmenter i vår praksis og kritiske sektorer for vår fremtidige suksess, sier CEO i Avidly, Jesse Maula.

Om Avidly


Avidly er en ledende MarTech-tjenesteleverandør notert på Nasdaq First North i Helsinki. Vi tilbyr helhetlige digitale markedsførings- og salgstjenester og kundeopplevelse, data og teknologi er tett sammenvevd i vår vekststrategi.

Avidly ble etablert i 2018 etter en selskapsfusjon av fire HubSpot diamant-partnere: Zeeland Family (Finland), Doidea (Sverige), Katalysator (Danmark) og Inbound Norway (Norge). I 2019 kjøpte Avidly tyske NetPress og i desember 2021 den Storbritannia-baserte HubSpot Elite Partneren, Digital 22 Online Limited. Med dette siste oppkjøpet har Avidly et team på nærmere 280 eksperter på 18 steder i Finland, Sverige, Norge, Danmark Tyskland, Storbritannia og Canada.

For mer informasjon vennligst kontakt:

Jesse Maula, CEO, +358 40 5480248, jesse.maula@avidlyagency.com

Barbro Fagerbakk, CRO, +47 40606668, barbro.fagerbakk@avidlyagency.com