– Vi er stolte og utrolig glade for at vi for det tredje året på rad blir beæret med denne prisen, sier Jesse Maula, CEO i Avidly. – Det er hard konkurranse på dette området, og jeg anser denne anerkjennelsen som et bevis på at vi har lykkes i det arbeidet vi gjør for kundene våre ved å tilby dem et bredt utvalg av tjenester og sterk kompetanse på HubSpot, fortsetter han.

– Våre kunder ser etter en one stop shop for tjenester som kan hjelpe dem med å håndtere deres taktiske, kreative og strategiske salgs- og markedsføringsutfordringer, og vi kan tilby tjenester gjennom hele kundereisen. Vi har et veldig sterkt team på CRM og implementering og bruk av teknologi, i tillegg til mye erfaring og kompetanse innen markedsføring. Likevel har det å vinne denne kåringen krevd stor grad av dedikasjon, tekniske ferdigheter, kreativitet i løsningsforslag og hardt arbeid, sier Maula.

I desember 2021 kjøpte Avidly den britiske HubSpot Elite-partneren Digital 22 Online Limited som også kunne glede seg over å gjenta prestasjonen det er å få status som Elite-partner under årets Impact Awards. Digital 22s virksomhet blir innlemmet i Avidlys virksomhet i løpet av 2022.

– Jeg er veldig fornøyd med Digital 22 sin suksess. Sammen fortsetter vi å styrke Avidlys posisjon som et av verdens største HubSpot-byråer, avslutter Maula.

HubSpot er en ledende CRM-plattform. HubSpot Solution Partner Program er et fellesskap bestående av eksperter som tilbyr markedsføring, salg, kundeservice, nettsidedesign, CRM og IT-tjenester. Det er et globalt fellesskap som har troen på at det å sette kundene først er nøkkelen til sunn vekst og som gjør det mulig for medlemmene å tilby en bredde av mer sofistikerte løsninger gjennom hele kundeopplevelsen.

– HubSpots partnerfellesskap er helt essensielt for at vi skal nå vårt mål om å hjelpe millioner av organisasjoner med å vokse bedre. Suksessen våre felles kunder har er en direkte refleksjon av det harde arbeidet og dedikasjonen partnere som Avidly viser, sier Brian Garvey, visepresident for HubSpot Solutions Partner Program.

– Jeg snakker på vegne av alle i HubSpot når jeg sier at vi er henrykt over å kunne gratulere Avidly og de andre Impact Awards-vinnerene for disse enestående prestasjonene, avslutter han.

Om Avidly

Avidly er en ledende MarTech-tjenesteleverandør notert på Nasdaq First North i Helsinki. Vi tilbyr helhetlige digitale markedsførings- og salgstjenester og kundeopplevelse, data og teknologi er tett sammenvevd i vår vekststrategi.

Avidly ble etablert i 2018 etter en selskapsfusjon av fire HubSpot diamant-partnere: Zeeland Family (Finland), Doidea (Sverige), Katalysator (Danmark) og Inbound Norway (Norge). I 2019 kjøpte Avidly tyske NetPress og i desember 2021 den Storbritannia-baserte HubSpot Elite Partneren, Digital 22 Online Limited. Med dette siste oppkjøpet har Avidly et team på nærmere 280 eksperter på 18 steder i Finland, Sverige, Norge, Danmark Tyskland, Storbritannia og Canada.

For mer informasjon vennligst kontakt:

Jesse Maula, CEO, +358 40 5480248, jesse.maula@avidlyagency.com

Barbro Fagerbakk, CRO, +47 40606668, barbro.fagerbakk@avidlyagency.com