Avidlys team av eksperter tilbyr helhetlige digital markedsførings- og salgstjenester i 7 land med kunder i alt fra oppstartsbedrifter til Fortune 500-selskaper.

– Å få en Google Premier Partner-status viser Avidlys dedikasjon til å skape en sterk og positiv innvirkning på kundene våre. Statusen er et bevis på teamets harde arbeid for å generere vekst og lidenskapen for å prestere resultater av høy kvalitet for våre kunder.

– Simo Partanen, Senior SEM-spesialist i Avidly.

Premier Partner-statusen gjør at Avidly kan tilby et enda bredere spekter av Google-tjenester. Dette åpner opp for tidlig tilgang til kommende funksjoner samt dedikert servicetilgang fra Googles strateger.

I februar anerkjente Google prestasjonene til digitale markedsføringspartnere over hele verden ved å tildele Premier Partner-status som en del av det nye Google Partners-programmet.

Google Partners-programmet har gjennomgått betydelige endringer for 2022, inkludert redefinering av hva det vil si å være en Premier Partner gjennom nye, avanserte krav og tilby nye Premier Partner-fordeler for å støtte vekst og suksess med Google Ads.

– Gratulerer til våre Premier Partnere for å være blant de 3 % beste av Google Partners. Disse selskapene skiller seg ut basert på deres forpliktelse til å utvikle produktekspertise, bygge nye kunderelasjoner og hjelpe eksisterende kunder med å vokse. Vi ser frem til å støtte dem når de hjelper kundene med å lykkes på nettet.

– Davang Shah, Senior Director, Google Ads Marketing.

Avidly er en del av en utvalgt gruppe av Premier Partnere i Google Partners-programmet. Dette programmet er utviklet for byråer og tredjeparter som administrerer Google Ads-kontoer på vegne av andre merkevarer eller bedrifter. Programmets oppgave er å styrke bedrifter gjennom innovative verktøy, ressurser og service for å hjelpe kundene med å lykkes og vokse på nettet.

Om Avidly

Avidly er en ledende MarTech-tjenesteleverandør notert på Nasdaq First North i Helsinki. Vi tilbyr helhetlige digitale markedsførings- og salgstjenester og kundeopplevelse, data og teknologi er tett sammenvevd i vår vekststrategi.

Avidly ble etablert i 2018 etter en selskapsfusjon av fire HubSpot diamant-partnere: Zeeland Family (Finland), Doidea (Sverige), Katalysator (Danmark) og Inbound Norway (Norge). I 2019 kjøpte Avidly tyske NetPress og i desember 2021 den Storbritannia-baserte HubSpot Elite Partneren, Digital 22 Online Limited. Med dette siste oppkjøpet har Avidly et team på nærmere 280 eksperter på 18 steder i Finland, Sverige, Norge, Danmark Tyskland, Storbritannia og Canada.