For vel et år siden hadde vi en intern samling, der alle løftet frem sine egne drømmer for Amidays. Disse drømmene samlet vi opp og trykket på en stor plakat som vi deretter hang opp på kontoret. Det ble til en felles lang ønskeliste. 

Noen drømte om varm lunch, og andre om kontor i Sør-Afrika. En av disse drømmene var å vinne Årets Byrå i 2020 – på første forsøk. Akkurat det klarte vi nå, sammen som en fin og hardtarbeidende gjeng. Sammen med kunder som vil mer “opp og frem” enn svært mange andre. Kunder som virkelig bruker oss smart, lytter selv om vi ikke alltid er enige, og som gir oss tillit til å være den beste versjonen av oss selv. Det er disse kundene som nå har scoret oss helt til topps i kåringen til Regi, der også Dagens Næringsliv og ANFO er samarbeidspartnere. Det henger høyt. Til våre kjære kunder vil vi bare si et stort og oppriktig TAKK! Takk for at dere tok et “bet” på oss i sin tid, og takk for all tilliten dere viser oss, dag ut og dag inn. 

Det er ulike årsaker til at kundene våre som som deltok i Regi sin omfattende analyse av oss som byrå, synes at det vi gjør gir mening. Noen analyse av hva vi har gjort for å vinne denne kåringen, har vi derfor ikke. En ting er imidlertid sikkert, og det er at en slik anerkjennelse motiverer til videre godt arbeid. En slik nyhet betyr selvsagt mest for oss internt, men det er også der det hele begynner. Denne prisen inspirerer oss til fortsatt å tenke nytt i tråd med det vi tror på, tørre å jobbe litt annerledes enn andre, være et relevant alternativ til de store etablerte aktørene, og våge å gjøre helt nye ting i tett samarbeid med dem vi arbeider for. Så lenge vi holder en slik kurs, vil det fortsette å komme gode og nyttige leveranser ut av Amidays mens vi har det bra og trives, også i fremtiden. 

Til dere som lurer på hvorfor vi ble Årets Byrå i Performancebyrå-kategorien, og ikke i Mediebyrå-kategorien, så skal dere vite at vi søke oss til sistnevnte, men ble plassert i førstnevnte. Som et marketing-byrå som leverer både performance- og mediebyrå-tjenester, i tillegg til rådgivningstjenester, spiller kategoriplasseringen for oss liten rolle. Denne prisen handler om hvordan kundene våre vurderer oss, uavhengig av hvilken merkelapp som settes på Amidays som byrå. Så lenge vi leverer og oppfattes som en vekstpartner, er vi på rett hylle. 


Stor takk for tilliten og anerkjennelsen! It means a lot.  

Glad hilsen fra oss i Amidays;)