I forbindelse med kåringen av «Årets markedssjef 2023» har Kampanje satt sammen et fagprogram bestående av seks relevante foredrag om hva markedssjefen bør kunne i 2023.

Sett av noen timer med oss på Hotel Continental 11. mai, og få en oppdatering i faget og møt bransjekollegaer til en hyggelig feiring av alt det gode markedsarbeidet som gjøres i landet!

Les mer om fagprogrammet fra 15:00-17:00 under:

Innsikt fra bransjeveteraner, ferske funn og fremtidens CMO-rolle

Markedssjefens rolle er i stadig endring og utvikling. I undersøkelsen Nordic CMO Survey har de ledende bransjemediene i Norge (Kampanje), Sverige (Resumé) og Danmark (Dansk Markedsføring), sammen med Synlighet kartlagt hvordan nordiske markedssjefer utfører rollen sin.

Under fagprogrammet 11. mai deles funnene fra undersøkelsen for første gang! Synlighets CMO Oda Vedlog Kveen og Kampanjes kommersielle sjef Nina Gade Tenvik loser oss gjennom resultatene.

Markedssjefen blir strukket i alle retninger og blir ufrivillig en potet som er litt god til alt. Det er på tide å ta tilbake tiden og gjøre gode valg til beste for sine merker. Men, hvordan?

Det vil bransjeveteranen Arve Heltne fortelle om i innlegget «Best på alt, eller må man rett og slett velge og prioritere?». Heltne er en erfaren senior visepresident med en demonstrert historie med å jobbe i forbrukervareindustrien.

Tradisjonelt har CMOen hatt ansvaret for markedsføring og kommunikasjon, men i dag omfatter rollen så mye mer enn det. I fremtiden vil denne rollen sannsynligvis fortsette å utvikle seg og endre seg i samsvar med endringer i forretningsmodeller, teknologi og forbrukeratferd.

Denne fremtidsrollen vil Behnam Farazollahi snakke om i fagprogrammet på «Årets markedssjef». Farazollahi leder design- og innovasjonsbyrået EY Doberman, og har 25 års erfaring fra utvikling av digitale produkter og tjenester for norske, nordiske og internasjonale merkevarer.

Hvordan få mer gehør som CMO? En god CMO må gjøre det komplekse mer håndterbart og det usynlige synlig. Dette kan så gi kraft til både strategi, prosess og implementering i hverdagen, og dermed få folk med seg på reisen.

Bettina Lycke er kommersiell direktør i strategi- og designbyrået Manyone. Lycke er siviløkonomen fra NHH som gikk motstrøms inn i arbeidslivet; der andre valgte finans og Excel valgte hun kreativiteten og Adobe.

Kommer vi markedsførere til å klare oss uten kunstig intelligens? Trolig ikke. Så hva må markedssjefen vite om AI?

Det skal teknologientusiasten og fremtidsoptimisten Eirik Norman Hansen snakke om i fagprogrammet 11. mai. Eirik driver i dag sitt eget selskap hvor han hjelper bedrifter i inn- og utland med å vokse og tilpasse seg den digitale verden.

Kim Bjørnqvist er en kjent og kjær foredragsholder. Han vil gi oss et skråblikk på hvor viktig det er å slippe løs kreativiteten sin på jobb!

Når fagprogrammet er slutt inviterer vi til mingling, mat og drikke, før vi presenterer og intervjuer finalistene av "Årets markedssjef 2023" samt kårer vinneren.

Velkommen til en ettermiddag og kveld spekket med faglig inspirasjon, hyggelig mingling, og feiring av Norges markedssjefer på Hotel Continental 11. mai!

Les mer om fagdagen og bransjefesten her!