Sammen med en ny gjest hver gang skal «Professoren & Praktikern» diskutere og ha gode samtaler om ulike relevante problemstillinger, begreper, utfordringer eller debatter i kommunikasjons- og markedsføringsfaget. Målet er å lære noe nytt hver eneste gang.

- Alf og jeg er ikke alltid enig – vi kan faktisk både krangle og ha ganske kontroversielle synspunkter. Og vi skal ha gjester som har klare standpunkter. Målet er at du som lytter skal sitte igjen med ulike perspektiver på det vi snakker om. Og så kan du danne deg en egen mening, sier Lars Erling Olsen.

Tilgjengelig i flere ulike formater

Foreløpig har vi sluppet seks episoder, og flere er på vei! I første episode er kreativ leder i Pol, Janne Brenda Lysø, gjest når kreativitet blir diskutert, mens i andre episode møter vi Telias merkevaresjef Camilla Forberg hvor markedsutfordrere står på agendaen.

- Det var både inspirerende og gøy å være gjest. Både Lars og Alf var godt forberedt og det var deilig å få lov til å nørde seg gjennom det vi elsker å prate om, sier Camilla Forberg.

- Episodene gir både nye perspektiver, læring og det er veldig interessant å se sammenhengen mellom læring og praksis. Det beste er nok likevel den uformelle og gode praten. Jeg likte sendingen med Janne Lyse Brenda veldig godt. Jeg gleder meg til fortsettelsen, avslutter Camilla.

Episodene ligger som videocast på Kampanje TV og i Itunes. I tillegg finner du de som podkaster der du lytter til podkast, som for eksempel på Spotify.

Lytt til podkasten i Spotify her!

Lytt til og se videocasten i Itunes her!

Se episodene i Kampanje TV her!

Se traileren til videocasten "Professoren & praktikern" under: