Digitalisering, gode kundereiser og helhetlige handleopplevelser er på kartet i de fleste organisasjoner, ledergrupper og styrerom i dag. Men, hva skal egentlig til for å lykkes i den knallharde konkurransen i markedet, hvilken teknologi bør man velge og hva sier forbrukertrendene oss? 

Dette er noen av spørsmålene vi skal belyse når vi lanserer vår nyeste halvdagskonferanse «E-handel i 2023 – slik vinner du konkurransen på nett» 24. mai på Vika kino. 

Hit kommer blant andre Patrik Müller fra Nets for å gi oss innsikt fra den helt ferske rapporten «Norsk E-handel». Her vil han både se på trendene samt gi noen råd fra rapporten om hvordan man best mulig kan lykkes med netthandel i 2023 og fremover. Müller vil også se på hvordan endret forbrukeradferd påvirker netthandelen, og hvilke nye krav som stilles. 

Patrik Müller er en dyktig og mye brukt foredragsholder, rådgiver og futurist innen nordisk e-handel. Han jobber som e-handelsekspert hos Nets og kommenterer jevnlig e-handelsspørsmål på tv og i pressen.

Ikke gå glipp av muligheten til å sikre deg siste innsikt i hva som kreves for å møte forbrukerens krav innen norsk e-handel. Les mer om e-handelsseminaret til Kampanje her!

For å grave litt dypere i hva som er hemmelighetene bak en vellykket digital satsing kommer John Tøsse Kolvik fra TRY for å holde et svært relevant innlegg. John er Lead CX, og lidenskapelig opptatt av produktutvikling, teknologi og design. Han har hatt hovedansvar for design, brukeropplevelse og valg av teknologi for en rekke større norske tjeneste- og netthandelsløsninger. Han elsker å bruke teknologi til å avdekke utfordringer og optimaliseringer i brukerreisen for å skape mer tid til innovasjon og verdiøkning.

På seminaret 24. mai vil Kolvik belyse betydningen av å forstå aktuelle behov og brukernes opplevelser i utviklingen av digitale produkter og tjenester. John vil også se på viktige spørsmål som hvordan skape engasjement fra kunder og ansatte, og hvordan få økt gjennomslagskraft ved å realisere merkevaren i digitale flater. Kolvik vil gjennom foredraget gi noen viktige råd om hvordan man kan skape tempo i produktutviklingen og hvordan man best mulig kan skape digital forankring. Her får du høre hemmelighetene bak en vellykket digital satsing!

Dette er bare to av innleggene på denne spennende halvdagskonferansen, sjekk ut resten av programmet her!

Vi håper å se deg 24. mai på Vika kino der du får unik innsikt i nettopp "E- handel i 2023 – slik vinner du konkurransen på nett". 

Les mer om konferansen og meld deg på her!