- Når innholdet er skrevet for målgruppen med en pull- fremfor en push-tankegang, opplever vi at disse artiklene oppnår særdeles gode resultater, sier kommersiell leder i Kampanje Media, Nina Gade Tenvik.

En kunde som valgte nettopp denne tilnærmingen da de skrev annonsørfinansierte artikler til publisering på Kampanje tidligere i vår er B2B-byrået Iteo.

- Iteo er en utfordrer i byråmarkedet med et tydelig mål om å heve merkevarekjennskapen blant markedssjefene i B2B-segmentet. For oss er Kampanje en viktig og troverdig kanal som treffer midt i vår målgruppe, både for å bli kjent med nye kunder og for å gjøre oss synlige som en spennende arbeidsplass, sier Andreas Thue, daglig leder i Iteo.

Den første artikkelen de publiserte hadde tittelen «Kjetil Try! Can you hear me?», en tittel og et bilde som nok fikk flere i bransjen til å sperre opp øynene. Native artikkelen ble lest av 2650 lesere med en gjennomsnittlig lesetid på nesten tre minutter.

- Så vidt vi har forstått har innholdet i denne kampanjen gitt den beste lesetiden på slike kampanjer i Kampanje på lang tid, og det viser viktigheten av å tørre å spisse innholdet, og våge å skille seg ut, fortsetter Thue.

Annonsørfinansiert innhold på Kampanje får alltid bred distribusjon. Artikkelen blir publisert på forsiden av Kampanje.com (100.000 unike lesere i uken), på Facebook-siden (32.000 følgere), på LinkedIn (11.000 følgere) og i nyhetsbrevet (5.500 abonnenter). I tillegg kommer bannere på forsiden av Kampanje.com, på både desktop og mobil.

- Vi er veldig fornøyde med synligheten vi har oppnådd og støtten vi har fått underveis fra det kommersielle teamet i Kampanje. Vi skal annonsere mer her fremover, fortsetter Thue.

Siden Kampanje lanserte produktet «branded content» i 2015 har over 100 bedrifter publisert enten enkeltstående artikler eller branded stories-pakker på fire artikler.

Se noen av bedriftene som har kjøpt branded content på Kampanje nederst her!

- Vi ser også at flere av kundene våre kommer tilbake med jevne mellomrom, noe som tyder på at de er fornøyde med branded content-produktet vårt, sier Kampanjes kommersielle leder.

Branded content på Kampanje kan enten kjøpes som enkeltstående artikler med banner, eller i en pakke på fire artikler (branded stories).

- Innholdet kan produseres selv av kunden, eller så kan vi i Kampanje bidra med innholdsproduksjon av tekst, bilder og film, avslutter Tenvik.

De fire artiklene til Iteo fikk en samlet eksponeringstid på fire uker på forsiden av Kampanje.com.

Les mer om branded content på Kampanje her!