I en tid hvor teknologi endrer måten vi jobber og kommuniserer på, er det viktigere enn noensinne å holde seg oppdatert og tilpasse seg de nyeste innovasjonene.

Hvis du jobber innen markedsføring og kommunikasjon, og synes det kan være litt vanskelig å vite hvordan du faktisk skal bruke AI i praksis, så bør du komme på Kampanjes hyperkonkrete og praktiske AI-kurs 4. juni på Grand Hotel.

Etter et to utsolgte kurs i oktober og mars med strålende tilbakemeldinger (en gjennomsnittlig score på 5,7 av 6) setter vi opp nok et kurs hvor du kan bli med på en dyptgående reise inn i verden av generativ AI. 

Dette kurset er skreddersydd for markedsførere som ønsker å utforske og utnytte kraften av AI-verktøy som ChatGPT, DALL·E, Adobe Firefly, Tome.ai, og flere. Her slår teknologiekspertene Eirik Norman Hansen og Eirik Solheim seg sammen for å gi deg teoretiske innføringer og praktiske demonstrasjoner i AI-verktøyene. Slik vil du få en helhetlig forståelse av hvordan AI kan revolusjonere ditt markedsarbeid!

"Eirik og Eirik ryddet en sti i jungelen av verktøy, uttrykk, funksjoner og muligheter på området."

Hva vil du lære på kurset?

Generativ kunstig intelligens demystifisert: Forstå hva generativ AI er, og like viktig, hva det ikke er. Få innsikt i grunnleggende begreper som vil gi deg et solid fundament for resten av kurset.

Møt ChatGPT: Utforsk mulighetene med ChatGPT, en av de mest spennende verktøyene innen generativ AI. Gjennom praktiske oppgaver vil du lære hvordan du kan bruke ChatGPT for å skape engasjerende og relevante tekster.

Skap kunst med bilder, video og grafikk: Dykk ned i verden av generativ AI som DALL·E, MidJourney, StabelDefusion og Tome.ai. Vi vil vise deg hvordan du kan være kreativ med disse verktøyene, og gi deg oppgaver som utfordrer dine kreative ferdigheter.

Etikk, moral og opphavsrett: Når vi utforsker de grenseløse mulighetene til generativ AI, er det også viktig å diskutere de etiske og moralske aspektene ved teknologien. Vi vil veilede deg gjennom disse viktige spørsmålene.

Oppsummering og diskusjon: Etter å ha utforsket verdenen av generativ AI, vil vi oppsummere hva du har lært og åpne opp for en diskusjon om hvordan du kan bruke disse verktøyene på en meningsfull måte i din markedsføringsstrategi. Vi vil også dele noen siste tips om andre nyttige verktøy og ressurser.

Møt kursholderne:

Kursholderne er erfarne fagpersoner med ekspertise innen generativ AI og markedsføring. De vil veilede deg gjennom kurset og dele verdifull innsikt:

Eirik Solheim: Teknologirådgiver og journalist i NRKbeta. Med lang erfaring innen medie- og teknologibransjen, vil Eirik gi deg innsikt fra et journalistisk perspektiv på generativ AI.

Eirik Norman Hansen: Med en imponerende bakgrunn innen forretningsutvikling, digital strategi, kommunikasjon og sosiale medier, vil Eirik Norman Hansen dele sin ekspertise innen den digitale verden.

Dette kurset er din billett til å utforske det grensesprengende feltet av generativ kunstig intelligens og forvandle måten du nærmer deg markedsføring på. Er du klar for å ta det neste skrittet i din markedsføringskarriere? Meld deg på AI-kurset vårt og bli med på denne spennende reisen inn i fremtiden!

Les mer og meld deg på AI-kurset her!

Dette kurset arrangeres i juni for tredje gang etter at vi i oktober og mars holdt kurset til strålende tilbakemeldinger (en gjennomsnittlig score på 5,7 av 6).