Skrevet av Nina Gade Tenvik, kommersielt ansvarlig i Kampanje.

Våren er her og det er full fart overalt. Riktignok er vi i litt mer krevende tider, gitt verdenssituasjonen, men heldigvis er det fortsatt lav arbeidsledighet og stor etterspørsel etter folk i Norge.

Vi ser at det er enda viktigere nå enn før å være i rett kontekst og treffe potensielle arbeidstakere i rett modus nå enn før. Derfor er det viktig å være til stede med din stillingsutlysning der de attraktive og relevante kandidatene faktisk befinner seg.

Kampanje.com har over 100.000 unike lesere i uken og er den største stillingsportalen for arbeidstakere i medie- og kommunikasjonsbransjen. Tilbakemeldingene fra våre kunder er at de får de beste og mest relevante søkerne fra våre kanaler.

Vi har bygget ut stillingsproduktet vårt og tilbyr i dag en svært effektiv distribusjon både via våre egne flater på Kampanje.com, i sosiale medier og gjennom våre nyhetsbrev til en stor database.
 
De senere årene har Kampanje jobbet etter mottoet "å bli viktigere for flere". Det har vi lykkes med og vi ser vekst i antall lesere, men enda viktigere også med tanke på hvem disse er, fra hvilke bransjer de kommer og hva slags stillinger våre lesere besitter. 

Vi har lansert flere nye konferansekonsepter de senere årene med temaer innenfor bærekraft, employer branding, kundeopplevelser, sosiale medier, influencer marketing, SEO og SEM, i tillegg til våre «gamle travere» som Content Marketing-dagen, Merkevaredagen og Media Business. 

Alle disse konseptene er svært populære blant våre lesere og vi har de seneste årene hatt fulle hus på disse arrangementene med 250-300 mennesker i salen og flere på venteliste. Det forteller oss at vi har blitt viktigere for flere og vi ser på resultatene på de ulike stillingene innenfor disse fagområdene at de også har opplevd vekst. Stillinger knyttet til innovasjon, forretningsutvikling og teknologi oppnår for eksempel også gode resultater hos oss.
 
Selv om vi nå er i mer krevende tider globalt er det i alle fall sikkert at for å beholde konkurransekraften, sikre virksomheter og beholde markedsposisjonen så er det en ting som må til for å lykkes, nemlig å tiltrekke dyktige kandidater. Her kan i alle fall Kampanjes kanaler bidra til at dere som virksomhet finner dem, så er resten opp til dere.

I den forbindelse glem ikke "employer branding" midt opp i det hele. Det er ubestridt at kjente merkevarer som også har ry på seg for å utvikle og beholde sine ansatte er de som stikker av i kampen med de beste kandidatene. 

Her kan vi bistå med å gjøre merkevaren deres bedre kjent blant de mest attraktive kandidatene, både gjennom branded content-kampanjer som er merkevarebyggende, og stillingsartikler som kan berikes både med film og bilder og podcast. Les mer om vårt tilbud her.

Ta gjerne kontakt med meg på mail eller 913 76 776 eller min kollega Hanna på mail eller 416 71 206 for en uforpliktende prat.

"Vi opplevde prosessen med Kampanje.com som veldig smidig og rask. Annonsen vår nådde bredt, ga stillingen vår ekstra synlighet og vi fikk mange relevante søkere!" - Stefanie Johansen, HR Specialist, XXL Sport & Villmark