På Merkevaredagen 7. mars kan du bli med oss på en reise ledet av fremtredende tenkere innenfor markedsføring og merkevarebygging.

Blant foredragsholderne får du møte Vebjørn Søndersrød, Lars Erling Olsen, og Camilla Forberg, som vil utfolde de dynamiske relasjonene mellom lovgivning, forbrukerpsykologi, og merkevarestrategi.

Se hele programmet her!

I en verden hvor teknologi og lovgivning stadig utvikler seg, står bedrifter overfor nye utfordringer og muligheter i markedsføringens landskap. Vebjørn Søndersrød, en anerkjent advokat innen markedsføringsrett, vil demystifisere jussens rolle i den digitale tidsalderen.

I sitt foredrag "KI som verktøy for å lage markedsmateriale – er det noe juss her eller er det bare å kjøre på?" vil han utforske grensene for kreativitet i møte med juridiske rammer. Fra bruk av kunstig intelligens til å skape markedsføringsmateriale til de potensielle rettslige konsekvensene av å ignorere immaterielle rettigheter – Søndersrøds innsikt vil utvilsomt være uvurderlig for enhver som navigerer i dagens marked.

Lars Erling Olsen er professor i markedsføring ved Handelshøyskolen BI, og et kjent navn for de fleste i bransjen. Med sin imponerende akademiske karriere og praktiske erfaring, vil han i sitt foredrag "Vanens makt" avdekke den dype innvirkningen vaner har på forbrukeratferd.

Olsen vil gi publikum et dyptgående blikk på hvordan bedrifter kan navigere og påvirke disse vanene for å oppnå strategisk suksess – en innsikt som kan være forskjellen mellom stagnasjon og innovasjon.

Camilla Forberg har lang erfaring som merkevare- og markedsdirektør for noen av Norges mest kjente merker. På Merkevaredagen 2024 vil hun dele av sin kunnskap i foredraget "25 års erfaring med merkevarebygging – dette har jeg lært".

Forbergs evne til å forvandle ansatte til merkevareambassadører og hennes strategier for å bygge bærekraftige merkevarer, vil gi deltakerne praktiske verktøy de kan bruke i egne organisasjoner.

Disse foredragsholderne representerer toppen av kunnskap og erfaring innen markedsføring og merkevarebygging. I tillegg møter du ni andre eksperter fra inn- og utland – se hele programmet her.

Ved å delta på Merkevaredagen 7. mars vil du ikke bare få innsikt i de nyeste trendene og strategiene, men også ha muligheten til å nettverke med ledere og innovatører innen bransjen. Sikre din plass i dag for å være en del av diskusjonen som former morgendagens merkevarer.

Les mer om Merkevaredagen 2024 her!