Skriv den beste briefen – kjøp den beste kreative løsningen ✍🏼

I en undersøkelse fra Kampanje i november, får annonsørenes briefer slakt. Hvorfor er det så vanskelig å skrive en god brief? Hvorfor blir vi ikke bedre? 
 
Kathrine Mo og Anne Gro Gulla, nestorer innen marketing og branding, har skrevet utallige briefer, har lykkes med effektive og kreative løsninger, har mislykkes og lært av det. Nå deler de av sin erfaring. Med seg på kurset har de også Alexander Stäubert fra Ipsos, Lena Lindgren fra Deerdata, Sebastian Pandonis fra Anorak og Annika Asté Mørch fra IKEA.

Velkommen til Grand Hotel 23. april – les mer om kurset her!

Få mest mulig ut av budsjettene dine på sosiale medier 🤑

Føler du av og til at du ikke kan stole på tallene fra kampanjene dine på sosiale medier? Kjenner du det kniper litt i magen når du hører ord som dataanalyse, effekt og måloppnåelse, men vet at du burde bruke innsikt og testing til å forbedre annonsene dine? 

Dette er kurset for deg som vil få mest mulig ut av budsjettene dine og bli mer effektiv i annonseringen din på sosiale medier – uten å måtte være hverken en utvikler eller en dataanalyst.

Velkommen til Grand Hotel 19. mars – les mer om kurset her!

UTSOLGT: Bli ekspert på AI med Eirik & Eirik 🤖

Sammen med kursholderne og teknologiekspertene Eirik Norman Hansen og Eirik Solheim arrangerer vi nok en gang et praktisk kurs om hvordan du bruker AI i markedsføring og kommunikasjon.

Dette kurset er skreddersydd for deg som jobber med markedsføring og kommunikasjon, og som ønsker å forstå og utnytte kraften av AI-verktøy som ChatGPT, DALL·E, Tome.ai, Midjourney og mer.

Velkommen til Grand Hotel 12. mars – les mer om kurset her!

Dette kurset er nå utsolgt. Send en epost til event@kampanje.com for å sette deg på venteliste.

UTSOLGT: Slik jobber du strategisk med sosiale medier 📱

Etter tre utsolgte kurs i 2023 med strålende tilbakemeldinger, setter vi opp et nytt SoMe-kurs med Frida Marie Grande. Dette er kurset for deg som vil få mer ut av hver time du bruker på sosiale medier-jobbing.

Kursholder Frida Marie Grande har nådd ut til mennesker verden over, og i Norge har innleggene hennes gått viralt mange ganger. Er det noe hun er opptatt av så er det å kommunisere på målgruppenes premisser og alltid sette publikum først. 

Velkommen til Grand Hotel 14. februar – les mer om kurset her!

Dette kurset er nå utsolgt. Send en epost til event@kampanje.com for å sette deg på venteliste.