Scroll deg nedover og les mer om alle kursene vi arrangerer til høsten👇🏼
PS. samtlige kurs får du nå til early bird-pris!

Cut the crap med Eirik💬

Vil du bli bedre til å presentere? Da må du bli en trygg formidler! Vi presenterer foran våre kollegaer på jobb, i møter med kunder eller på konferanser. Men hvorfor er det så skummelt? Vel, vi er bare mennesker og vi liker ikke å skille oss ut. 

Denne dagen er fylt med gode tips og råd om hvordan man blir en bedre og tryggere formidler - dette basert på forsking og på Eirik Norman Hansen og hans kollegaers erfaringer gjennom mange år som formidlere.

I snart 6 år har Eirik levd av å formidle som moderator og konferansier, gjennom foredrag og workshoper, og er en svært dyktig og ettertraktet foredragsholder.

Velkommen til Grand Hotel 10. september – les mer om kurset her 🤗

Bli bedre på AI med Eirik & Eirik🤖

Etter tre utsolgte kurs med strålende tilbakemeldinger (gjennomsnittlig score på 5.7 av 6) setter vi opp nok et kurs med Eirik & Eirik hvor du kan bli med på en dyptgående reise inn i en verden av generativ AI. 

Dette kurset er skreddersydd for deg som jobber med markedsføring og kommunikasjon, og som ønsker å forstå og utnytte kraften av AI-verktøy som ChatGPT, DALL·E, Tome.app, Adobe FireFly og mer. 

Velkommen til Grand Hotel 9. oktober – les mer om kurset her 🤗

Employer branding – hvordan sikre samarbeid mellom HR, kommunikasjon og marked?🤝

Dette kurset i employer branding handler om det vanskelige men svært viktige samarbeidet mellom marked, kommunikasjon og HR. De fleste strever med samarbeidet, men de få som har lykkes kan vise til svært gode resultater. 

Kurset ledes av Hans Petter Stub, Head of employer branding i Whydentify og den hittil eneste vinneren av æresprisen i Magnet Awards (NM i employer branding). Gjester inkluderer McDonald’s i Norge, en av virksomhetene som har lykkes mest med samarbeid knyttet til employer branding.

Velkommen til Grand Hotel 12. november – les mer om kurset her 🤗

Slik jobber du strategisk med sosiale medier 📱

Etter fire utsolgte kurs med glitrende tilbakemeldinger (gjennomsnittlig score på 5.6 av 6), setter vi opp et til SoMe-kurs med Frida Marie Grande! Dette er kurset for deg som vil få mer ut av hver time du bruker på sosiale medier-jobbing.

Kursholder Frida Marie Grande har nådd ut til mennesker verden over, og i Norge har innleggene hennes gått viralt mange ganger. Er det noe hun er opptatt av så er det å kommunisere på målgruppenes premisser og alltid sette publikum først. 

Velkommen til Grand Hotel 19. november – les mer om kurset her 🤗

AI for viderekomne👾

Dette kurset er for deg som allerede har grunnleggende kunnskap om AI, og som vil dykke enda lenger ned i dette universet. 

Kursholderne er to teknologieksperter ved navn Eirik Norman Hansen og Eirik Solheim. Norman Hansen driver sitt eget selskap som hjelper bedrifter i inn- og utland med å vokse og tilpasse seg den digitale verden. Solheim jobber som teknologirådgiver og journalist i NRKbeta, og er hyppig brukt som teknologikommentator på radio og TV. 

Dersom det er noe spesielt du ønsker å lære mer om, kan du gjerne sende en mail til event@kampanje.com med ditt ønske. 

Velkommen til Grand Hotel 27. november – les mer om kurset her 🤗

Bærekraft i merkevarebygging, markedsføring og kommunikasjon🌍

Etter flere utsolgte kurs, og fantastiske tilbakemeldinger (en gjennomsnittlig score på 5.5 av 6) setter vi igjen bærekraft på dagsorden når Petter Gulli, med gjester, holder kurs om bærekraft for markedsførere og kommunikatører.

Emner vi skal innom er blant annet innsikt (status 2024 og forbrukerinnsikt), posisjonering og merkevarebygging, hvordan vi kommuniserer om bærekraft og samfunnsansvar, hvordan vi unngår grønnvasking, samt praktiske oppgaver og diskusjoner.


Velkommen til Grand Hotel 4. desember – les mer om kurset her 🤗

"Oppdaterte, interesserte og flinke foredragsholdere, som legger til rette for en god blanding av teori, praktiske oppgaver og diskusjon." - tidligere kursdeltaker

Du finner alle høstens kurs og konferanser her!