I en verden hvor digital tilstedeværelse er like kritisk som den fysiske, arrangerer Kampanje 4. september på ny en halvdagskonferanse om e-handel.

Dette er en arena hvor innsikt møter handling, og teori omskapes til lønnsom praksis. Med foredragsholdere som har formet landskapet av e-handel, er konferansen en unik mulighet til å lære av de beste, dele visjoner og bygge fremtidens forretningsstrategier.

Her hører du blant andre disse ekspertene:

Neil McKay - Mesteren av kundepsykologi og online vekst

Som en pioner innenfor anvendelsen av psykologi i online forretningsstrategier, har Neil McKay, CEO i Endless Gain by Columbus, brukt sin omfattende kunnskap til å forvandle selskapers digitale fotavtrykk. Hans arbeid understreker viktigheten av kundeinnsikt – en ofte oversett gullgruve som kan drive lojalitet og øke salg.

McKay vil utforske hvordan bedrifter kan bruke disse innsiktene til å forme kundeopplevelser som ikke bare tilfredsstiller, men overgår forventningene, og dermed driver markedsandel og inntekter.

Julia Paulsen - Arkitekten bak datadrevet innsikt og innovasjon 

Julia Paulsen står i spissen for Elkjøp Nordics e-handel og bærer med seg en visjon om konstant innovasjon gjennom dataanalyse. Med en bakgrunn som spenner over flere ledende roller innen digital strategi og markedsføring, er Paulsen et levende eksempel på hvordan en datadrevet tilnærming kan revolusjonere kundeopplevelsen og forbedre forretningsresultatene.

På konferansen vil du lære hvordan Elkjøps metodikk for kontinuerlig testing og analyse har ført til betydelige forbedringer, ikke bare i konverteringsrater, men i hvordan kunder engasjerer seg med merkevaren.

Torkel Johannessen - Nøkkelspilleren bak robuste e-handelsløsninger

Torkel Johannessen, CEO i Pearl Convert, har en karriere som inneholder alt fra å utvikle robuste e-handelsløsninger til å veilede noen av Nordens største netthandelsselskaper. Han har vært en nøkkelspiller i å forme den digitale handelsscenen i Norge.

17. april vil Johannessen dele sin innsikt i hvordan du kan skape en integrert kundeopplevelse som flyter sømløst mellom den digitale og fysiske verden. Hans praktiske råd vil omfatte hvordan du kan utnytte hele spekteret av kundereisen for å maksimere tilfredshet og effektivitet.

Disse er kun tre av ni foredragsholdere på «E-handel i 2024». Se hele programmet her!

På konferansen vil du som deltaker dykke inn i dybden av hvert aspekt ved e-handel - fra psykologien bak kjøpsbeslutninger til integrasjonen av teknologi i kundeservice.

Hvert foredrag er utformet for å gi deltakerne praktiske og anvendelige innsikter, enten det gjelder å forstå det kompliserte landskapet av kundepsykologi eller å anvende dataanalyse for å forutsi markedsbevegelser. Vi vil også dekke hvordan man kan utnytte teknologi for å skape en mer personlig kundeopplevelse.

Bli en del av fremtiden

Denne konferansen er ikke bare for de som arbeider direkte med e-handel, men for alle som ønsker å forstå de underliggende prinsippene som driver digital kundetilfredshet og lojalitet.

Meld deg på i dag for å sikre din plass blant de som former fremtidens handel.

Les mer om konferansen «E-handel i 2024» her!