I en stadig mer kompleks mediehverdag med flere flater som man skal produsere innhold til og flere «koder å knekke», stiller vi det enkle spørsmålet "TikTok, Instagram, Facebook og Snapchat – hva må du kunne for å lykkes?". Som svar på dette har vi laget et digitalt kurs med noen av landets fremste eksperter på området.

Bestill din billett med 20% early bird-rabatt her!

Du vil i del 1 møte en kjær skikkelse for mange. Ingvild Moen, rådgiver i Resonate, er et kjent navn i det norske digitale medier-landskapet. Hun er den perfekte blandingen av strateg og praktiker. Hun har lang erfaring, og et skarpt øye. Ingvild vil gi en grundig innføring i hvordan du bør jobbe strategisk med sosiale medier og 5 spørsmål du må kunne svare JA på for å lykkes.

Instagram er en kanal i sterk vekst og alle som driver med markedsføring i sosiale medier må forstå og beherske denne kanalen. Vi har fått Frida Marie Grande til å lære bort hvordan vi skal skape engasjement på Instagram. Frida har holdt mange kurs på området og jobbet både i Trigger og Slager, før hun selv bygget opp Amnestys Instagramkanal fra 15.000 til 80.000 følgere. Frida har over lengre tid utforsket hva som fungerer best på Instagram, og lært mye av både feil og suksesser. Disse erfaringene deler hun med deg i denne sesjonen.

I del 2 har vi fokus på nyvinningen TikTok, som mange har hørt om, men kanskje ikke ennå har startet å bruke profesjonelt som markedsføringskanal. For å gi oss innsikt i denne kanalen har vi fått med Norges fremste TikTok-ekspert, Carina Elise Godou, som skal lære oss å skape tempo i markedsføringen med TikTok. Gjennom et unikt direkte samarbeid med TikTok har Carina opparbeidet seg svært god innsikt i plattformen. Hun samarbeider med alt fra småbedrifter til anerkjente reklamebyråer, og har koordinert TikTok-kampanjer for store private og offentlige kunder. Carina vil også snakke litt om effektive samarbeider med influensere knyttet til dette.

Fredrik Sahlin i Redningsselskapet har hatt stor suksess med TikTok og vil fortelle oss hvordan en kanal som TikTok endret måten de utøvde et effektivt markedsarbeid på. Unge brukere av sjøen ble aktivert, og i kjølvannet kom en PR-suksess med en mengde lokale, regionale og nasjonale medieoppslag, der både taktiske budskap og Redningsselskapet ble gjentatt. Hva gjorde Redningsselskapet for å oppnå denne suksessen?

I den tredje og siste delen av digitalkurset vil vi ta for oss Facebook og Snapchat.

Takin Kroop har jobbet med markedsføring i sosiale medier de siste ni årene og er i dag digital marketing specialist i Polestar. Takin har jobbet med et vidt spekter av bedrifter, og i tillegg til å jobbe med disse strategisk og operasjonelt – har han den innsikten han trenger for å fortsette å skape suksesscaser i sosiale medier. Han har høy ekspertise rundt Facebook som markedsføringskanal, og har holdt hundrevis av foredrag nasjonalt og internasjonalt. Fra Takin vil du rett og slett lære hva du må kunne for å lykkes med markedsføringen din på Facebook i 2021 og hva som er siste nytt.

Til slutt på dette kurset møter vi Kristian Thomassen som er ekspert på digital markedsføring og rådgiver i Falk Media. Han skal lære oss hvordan du lykkes kommersielt på Snapchat. Kristian har hjulpet bedrifter med digital markedsføring i mange år. Han har en entusiastisk interesse for faget og jobber strategisk med sosiale medier som Pinterest, Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat. I denne leksjonen vil du lære hva som er nytt i Snapchat, der bedrifter har mye spennende i vente.

Digitalkurset er tredelt og går over tre dager (8.6, 9.6 og 10.6). Fredagen før (4.6) får du tilgang til videoforelesningene som varer mellom 1-1,5 timer, og som du kan se når og hvor du vil frem til direktesendt Q&A på Zoom hver kursdag fra 14:00 - 14:30.

Ta med deg en kollega eller hele avdelingen og bli blant de beste på sosiale medier i Norge! Vi tilbyr nå early bird-rabatt på 20 prosent om du melder deg på før 15. mai.

Les mer om digitalkurset og meld deg på her!