2,7 millioner nordmenn har en Instagram-konto. 4 av 10 sjekker den daglig. Enkelte sjekker Instagram h e l e tiden. Engasjerende innhold på Insta flytter meninger og varer, bygger kjennskap og merkevarer.

Men hvordan får du skikkelig dreis på innholdsproduksjonen, organisk og betalt? Hva engasjerer? Og hvilke grep kan virke om du vil skape en mer personlig kommunikasjon?

Det er temaet når Kampanje og Talerlisten inviterer til halvdagskurset «Slik skaper du furore på Instagram» 17. februar på Grand Hotel!

Her vil to av Norges ledende Instagram-eksperter, med imponerende dokumenterbare resultater bak seg, dele kunnskap, erfaringer, tips og triks.

Frida Marie Grande er byråleder og rådgiver i det nyopprettede sosiale medier-byrået Furore, hvor hun hjelper virksomheter med å nå sitt potensial i sosiale medier. Frida er kjent for sine konkrete og direkte råd når det gjelder hva som virker og ikke virker på Instagram. Hennes foredrag og kurs har derfor stor konkret nytteverdi, og sist hun hadde kurs med Kampanje fikk hun hele 5.75 av 6 i vurdering!

På Instagram-kurset 17. februar vil Frida snakke om Instagram som kanal og hvordan du skaper engasjerende innhold. 

Kornelia Minsaas begynte nylig å jobbe med Frida i Furore. Hun er en energisk millennial forvillet i generasjon Z.  De siste årene har hun bygget opp og styrt Instagram-kontoen @dnbung for Norges største bank. Med mange verktøy i sekken og et enormt engasjement for sosiale medier deler hun sine beste tips og triks til hvordan man når målgrupper effektivt. Hun formidler faglige budskap med mye energi og humor, og elsker å spille ball med publikum.

17. februar vil Kornelia snakke om hvordan du lager innholdet mer personlig og får mer effekt av video.

Begge jobber som rådgivere innen sosiale medier i Sannum & Bergestuen.

Kurset holdes fysisk på Grand Hotel, der du også får mulighet til å diskutere med kursholderne og de andre kursdeltakerne. I tillegg får du delta på en times digitalt møte med Kornelia og Frida uka etter 23. februar fra 14:00-15:00, der du kan stille flere spørsmål som har dukket opp i etterkant og få umiddelbare svar og idéer.

Les mer om kurset og meld deg på her!