Merkevaredagen er en arena hvor fremtidens strategier formes, og hvor dyptgående analyser av norsk innovasjon møter praktiske eksempler på banebrytende merkevarebygging.

Les videre for å se hvem som står på scenen på Grand Hotel 7. mars (eller se hele programmet her).

Innovasjon i Skandinavia – en masterclass fra INSEAD

Michael Olenick fra INSEAD vil ta oss med på en oppdagelsesreise gjennom norsk innovasjon, belyst gjennom casestudier som Krohn Power Suits og Zirq Solutions. Disse historiene er vitnesbyrd på hvordan et strategisk fokus på merkevarebygging og innovasjon kan skape robuste og inspirerende merker.

Seansen kulminerer i en panelsamtale med Olenick, Anita Krohn Traaseth og Thomas Mørch fra Zirq Solutions, ledet av Knut Kristian Hauger fra Kampanje. Dialogen vil kaste lys over hvordan teori og praksis smelter sammen for å drive frem norsk næringsliv.

Norsk innovasjon og eksport

Anne Marie Brady fra Innovasjon Norge vil guide oss gjennom "Hele Norge eksporterer" og det nyetablerte konseptet "Made in Norway", som understreker viktigheten av sterke nasjonale merker på en global konkurransearena.

Digital transformasjon og AI

Holden Bale fra Dentsu/Merkle tar oss med inn i fremtidens digitale transformasjon, der AI og kulturelle endringer utgjør grunnlaget for lønnsomhet og bærekraftighet.

Ferske resultater fra Sustainable Brand Index

Åsa Plahn fra SB Insight kommer med en rykende fersk statusrapport på Norges mest bærekraftige merkevarer, hvor hun ser på utviklingen for norsk bærekraftskommunikasjon og hva som er de største grunnene til at noen merkevarer rykker frem mens andre går bakover.

Teknologi møter lovgivning

Advokat Vebjørn Søndersrød fra Føyen vil utforske spenningsfeltet mellom teknologisk innovasjon og juridiske rammer, og gi et innblikk i hvordan AI kan brukes lovlig til å skape markedsføringsmateriale.

Psykodynamikk i markedsføring

Alessandro Marri er en italiener bosatt i London, og han deler innsikter om psykodynamikken i markedsføring. Her lærer vi hvordan merkevarer kan skape dypere forbindelser med kundene ved å forstå det ubevisste.

Vanens makt

Lars Erling Olsen, professor ved BI, bringer en unik blanding av teoretisk dybde og praktisk innsikt til Merkevaredagen. I foredraget "Vanens makt" vil Olsen utforske vanens rolle i forbrukeratferd og dens dype innflytelse på markedsføringsstrategier. Han vil også se på hvordan selv etablerte vaner kan endres gjennom målrettet merkevarestrategi. 

Er merkevaren din yay or nay for de unge?

Alexandra Palm fra Opinion presenterer fersk innsikt om de unges foretrukne merkevarer og hva man må levere på for å nå ut til unge i dag.

25 års erfaring med merkevarebygging

Camilla Forberg vil dele sin omfattende erfaring i foredraget "5 merkevarer gjennom 25 år". Her vil hun snakke om transformasjonen av ansatte til merkevareambassadører, og hvordan de ansatte kan bli det viktigste konkurransefortrinnet.

Whiskydestilleriet på Fedje

Anne Gro Gulla og Kathrine Mo fra Ascension vil fortelle den unike historien om et whiskydestilleri på Fedje som er eid av 750 kvinner. Her forteller de oss hvordan tydelig posisjonering og storytelling har vært sentralt for å trekke til seg kapital. 

Den inkrementelle fella

Aris Theophilakis, rådgiver i NOSLEEPTILLBROOKLYN, vil utfordre det konvensjonelle med sin presentasjon om "Den inkrementelle fella". Her argumenterer han for kraften i innovasjon og den nødvendige aksept av kompleksitet for virkelig fremgang.

Bli med når nærmere 300 bransjefolk møtes

Merkevaredagen 2024 er mer enn en konferanse; det er en katalysator for forandring og innovasjon. Gjennom disse foredragene og diskusjonene får deltakerne innsikt i de siste trendene, strategiene og praksisene som vil forme fremtidens merkevarer.

Dette er en unik mulighet til å lære av de beste, nettverke med likesinnede, og ta med seg verdifull kunnskap som kan anvendes i egen virksomhet for å navigere i det stadig skiftende landskapet av markedsføring og merkevarebygging.

Bli med oss å forme fremtiden gjennom innovasjon, bærekraft, og strategisk merkevarebygging – velkommen til Merkevaredagen 7. mars!

Les mer om konferansen her!