Tine er en av de største og mest profesjonelle merkevarene i Norge, og det er mange som jobber med markedsføring og merkevarebygging som har fått verdifull kunnskap i faget etter å ha jobbet i Tine.

På Merkevaredagen 2021 har vi gleden av å kunne presentere markedsdirektør i Tine, Rickard Lawrence som en av foredragsholderne. Han skal holde innlegget “Proven practice - in practice: The new TINE way” der han vil snakke om den nye markedsføringsstrategien i Tine som er basert både på «best practice», samt nye og gamle prinsipper. Lawrence vil også se på konsekvensene av denne nye strategien og hvordan denne har endret Tines måte å jobbe på og hele organisasjonen ganske fundamentalt. Vi vil høre om hvordan kommunikasjonen har endret seg fra hjertevarme reklamer til en mer always-on strategi og hvor viktig menneskene i organisasjonen er for å få til endret strategi og enda bedre resultater. Her vil det være mye nyttig innsikt som kan overføres også til andre merkevarer, både store og små.

Tine har også fostret og utviklet flere av landets fremste merkevarebyggere. Blant disse er tidligere markedsdirektør, Kathrine Mo, som har lang erfaring som internasjonal toppleder i flere selskaper som Procter&Gamble, Telenor og Statoil. I dag er hun partner i rådgivningsselskapet Ascension som hun startet med Anne Gro Gulla. Gulla er en annen med bred internasjonal erfaring fra noen av verdens største selskaper som Telia, Coca-Cola og Unilever.

På Merkevaredagen skal Mo og Gulla snakke om «Marketing er business» og hvor kritisk markedsføring er for vekst. Duoen vil også gi oss innsikt i det gylne triangel; innsikt, strategi og tiltak og hvordan man får de beste resultatene ved å ha sterkt fokus nettopp her.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Ønsker du deg unik kunnskap og å bli en bedre merkevarebygger? Da bør du delta på Merkevaredagen 23. mars. Konferansen er produsert som en tv-sending med korte foredrag og caser, intervjuer og oppsummeringer fra de ikke mindre kjente merkevareekspertene Camilla Forberg og Haakon Dahl.

Meld deg på Merkevaredagen og få en unik innsikt i faget, delta sammen med dine kollegaer, og få en felles plattform og forståelse for arbeidet med merkevaren dere forvalter. Konferansen er tilgjengelig digitalt i perioden 23. - 26. mars og vi håper du ønsker å delta!

Les mer om Merkevaredagen 2021 her!