Med en samling av noen av de beste hodene i bransjen, tar Merkevaredagen 7. mars deg med på en reise gjennom psykodynamikkens betydning for forbrukeratferd, utforsker essensen av norsk innovasjon som har fengslet en global scene, og avdekker kraften i autentisk merkevarebygging forankret i nasjonal identitet.

Bli med oss for å avkode kundens ubevissthet, lær hvordan du kan utnytte strategisk storytelling og forstå hvordan "Made in Norway" kan bli ditt sterkeste konkurransefortrinn på den internasjonale arenaen. Velkommen til Merkevaredagen 2024!

Psykodynamikk i markedsføring

Som markedsførere vet vi at den virkelige kraften i merkevarebygging ligger i å forstå og påvirke det ubevisste. Alessandro Marri, en globalt anerkjent markedsfører med en mangfoldig internasjonal erfaring, vil dele sin kunnskap om psykodynamikk i markedsføring på Merkevaredagen. 

I sitt tankevekkende innlegg vil Marri utforske hvordan merkevarer kan navigere og påvirke det ubevisste landskapet til kundene. Fra hvordan en enkel video kan vekke sterke og uventede følelser, til de subtile psykologiske trådene som veves inn i markedsføringsstrategier, vil han avdekke hvordan merkevarer kan forårsake både beundring og motstand.

Gjennom en blanding av teori og praktisk erfaring, vil Marri demonstrere hvordan du med riktig innsikt og verktøy kan avdekke hva som virkelig driver målgruppen, og hvordan du kan tilpasse strategier for å møte disse dyptliggende behovene. Hans innsikt vil gi deltakerne på Merkevaredagen en kraftfull linse for å betrakte hvordan merkevarer kan utvikle dypere, mer resonnerende forbindelser med sitt publikum.

Med en karriere som spenner over ledende roller i multinasjonale selskaper og en Executive Master i Change Management fra INSEAD, har Marri en sjelden innsikt i de psykologiske drivkreftene som styrer kundeopplevelser. Hans tilnærming omfavner teori og praktisk erfaring for å utforske hvordan merkevarer kan skape beundring og lojalitet – eller støte på motstand hvis de undervurderer det ubevisste spillets kraft.

Norske merkevaresuksesser på Merkevaredagen

Videre vil Merkevaredagen by på et unikt perspektiv på norsk innovasjon og eksport. Anne Marie Brady fra Innovasjon Norge vil ta oss med gjennom det nasjonale merkevareprogrammet «Hele Norge eksporterer», og det nylig lanserte opphavsmerket «Made in Norway». Dette initiativet er avgjørende for norske bedrifter som ønsker å konkurrere internasjonalt og bygge sterke merkevarer ved å utnytte verdien av norsk opphav.

I tillegg vil Anne Gro Gulla og Kathrine Mo fra Ascension fortelle historien om hvordan tydelig posisjonering og storytelling har bygget opp et unikt whiskydestilleri på Fedje, eid av 750 kvinner. Deres erfaring viser at merkevarebygging er essensielt, ikke bare for kundetiltrekning, men også når det gjelder å hente inn kapital. Du kan høre Anne Gro i podkasten Professoren & praktiker'n her.

Merkevaredagen er en arena for lærdom og nettverksbygging, hvor du får tilgang til strategiene og historiene som har skapt noen av de mest dynamiske og innovative merkevarene i Norge og internasjonalt.

Gjør deg klar for en dag med banebrytende innsikt den 7. mars på Grand Hotel – et sted hvor merkevarestrateger, innovatører og historiefortellere møtes for å dele kunnskap som vil forme fremtiden for norsk og internasjonal merkevarebygging.

Les mer om programmet og meld deg på her!