I de siste årene har Ritson vært professor ved Melbourne Business School. I tillegg har han vært rådgiver for flere av de ledende merkevarene i verden. Hans faste spalte i Marketing Week er en fornøyelse å lese for alle med interesse for merkevarer og reklame.

Mark Ritson er også en svært ettertraktet foredragsholder. Foredragene hans er alltid underholdende, tankevekkende, frittalende og for noen, provoserende. Ritson har aldri vært i Norge før, og Kampanje er stolte av å ønske ham velkommen til Merkevaredagen 5. mars på Grand Hotel!

Det er ikke bare vi i Kampanje som får litt stjerner i øynene når vi tenker på Mark Ritson. Også strategidirektør i Mediacom, Sten Bråthen, gleder seg til å møte superstjernen.

Fan av Ritson:

- Jeg gleder meg veldig til å se Mark Ritson live! Litt starstruck der, må jeg innrømme, sier Sten Bråthen, strategidirektør i Mediacom.

- Mark Ritson klarer å mene noe meningsfylt og interessant om det meste innenfor markedskommunikasjonsfaget. Han er som oftest spissformulert, tør å ha tydelige meninger og er alltid dagsaktuell og relevant. Den faste kolonnen hans i «Marketing Week» er alltid et lyspunkt. Jeg gleder meg veldig til å se ham live! Litt starstruck der, må jeg innrømme, sier Sten Bråthen.

I tillegg til Mark Ritson finner du andre ledende merkevarebyggere i årets program. Kom og hør blant andre Trond Bentestuen, administrerende direktør i Rema 1000, Camilla Forberg, merkevare- og markedsdirektør i Telia, Linn Børke, partner i Askeladden, Geir Lunde, markedssjef i Byggetorget/Byggeriet, og Alf Bendixen, merkevarerådgiver i Big Blue.

Les mer om Merkevaredagen og meld deg på her!