Employer Branding er viktigere enn noensinne. For å ta pulsen på dette viktige temaet arrangerer Kampanje seminaret «Employer Branding – hvordan tiltrekke, engasjere, motivere og beholde ansatte?» 30. mars!

Samfunnsånden og arbeidslivet har et mye sterkere fokus nå på viktigheten av mangfold, bærekraft og samfunnsansvar enn tidligere. Hvilke konsekvenser har det for deg som arbeidsgiver både når du skal rekruttere og beholde folk?

Vi ser også økt etterspørsel etter arbeidskraft spesielt innenfor medier, kommunikasjon og teknologi og arbeidsmarkedet blir strammere og strammere. Det å ha et sterkt employer brand gjør at du både tiltrekker deg attraktive ansatte og får beholde dem – da blir nettopp employer branding enda viktigere enn før. Dette både fordi det er så sterk rift om dyktige arbeidstakere for tiden, og fordi vi er en «ny tidsalder» etter korona.

Men hvordan bygger man et sterkt employer brand? Pandemien har lært oss og gitt oss andre måter å jobbe på, vi har samhandlet mer digitalt enn før, men vi har samtidig også mistet mye av tilhørigheten til arbeidsplassen vår og våre kollegaer. Så hva nå?

Les mer om vårt Employer Branding-seminar 30. mars på Vika kino!

På seminaret får du høre inspirerende foredrag fra selskaper som FINN, Opinion, MeyerHaugen, Seema, Trigger, MediaPlus, Zynk og Whydentify. Seminaret vil være av interesse både for arbeidsgivere, rekrutterere og HR-avdelinger og kanskje også de ansatte selv?

Early bird!
Få 20 prosent rabatt ved påmelding før 1. mars! Benytt rabattkode «EBEARLY» ved påmelding.

Les mer og meld deg på seminaret her!