Kanalene blir flere og flere, mulighetene for ulike typer innhold øker og øker, og det er ikke lett å ha oversikt over alt til enhver tid. Delta på Content Marketing-dagen 2022 og få nødvendig oversikt og innsikt, og få med deg noen verktøy så du blir enda bedre i jobben din!

Kampanje Event arrangerer Content marketing-dagen for åttende året på rad i januar 2022. Arrangementet har vært utsolgt hvert år med ventelister. I 2021 produserte vi konferansen som en digital tv-sending og hadde over 600 fornøyde deltakere der hele 94 prosent ville anbefale konferansen videre.

Vi gjør som i fjor og produserer konferansen mer som en tv-sending på rundt 3,5 timer bestående av korte forelesninger, intervjuer, case-presentasjoner og sofaprat, som du kan se når og hvor du vil i tidsrommet 27. januar til 3. februar.

Også i år samlet over 20 eksperter innen faget når vi tar for oss de tre hovedtemaene; «Trender og utvikling innen content marketing», «Målgrupper og kanalvalg» samt «Praktisk content marketing».

Tove Botnen og Anne-Sofie Åmodt er begge UNG-eksperter i Opinion og vil starte delen om «Målgrupper og kanalvalg» der de har fokus på de unge målgruppene og hvordan de bruker kanalene. Tove og Anne-Sofie vil fortelle oss om hva som er nytt i sosiale medier, hvordan vi når ut til denne unge målgruppen, og hva som inspirerer dem.

Deretter får vi besøk av Martine Fraas Vogsborg som er Agency Partner i Meta. Hun vil lære oss mer om hvordan vi best kan lykkes med innhold på tvers av Meta. Martine vil trekke frem noen «creative best practice cases», i tillegg til å gi oss noen verktøy for å komme i gang og ta en titt inn i fremtiden og hvordan den vil se ut.

Neste mann ut er Per Christian Strand Teslo som er Senior Account Executive i Snapchat.

Snapchat er en svært populær kanal og i sterk vekst. Nøkkelen for å bruke Snapchat som markedføringskanal er hvordan man skal lage godt innhold og hvordan få dette til å fly.

Per Christian vil gi oss noen gode råd om hvordan man bør ta lærdom av de som jobber redaksjonelt på Snap, hvordan man kan lære av influenserne og hvor viktig det er å ha tempo i annonsene.

Margrethe Wam Solvang som er Partner Manager i Google Norway skal gi oss fire enkle regler for å lage den beste online video-reklamen:


Margrethe gir oss innsikten i et enkelt, globalt, rammeverk basert på performance data fra YouTube, som sier noe om hvilke egenskaper som kjennetegner gode online reklamefilmer. Du vil blant annet lære mer om følgende; Hvordan kan jeg holde på seerens oppmerksomhet, hvordan skal jeg klippe filmen min og hvilke elementer er viktig å ha med for maksimal effekt?

Vi ser at folk alltid ønsker å lære mer om B2B-segmentet. I år har vi derfor invitert to foredragsholdere som er eksperter innenfor B2B-markedsføring. Du møter først Tina Rødahl som er VP LinkedIn Partnership EMEA i Linkedin:


Tina vil fortelle om hvordan B2B-markedsføring kan bidra til langsiktig vekst. I dette foredraget vil du bli kjent med LinkedIn som en kommunikasjonsplattform for bedriftene, og hva slags innhold som bidrar til å skape langsiktig vekst innenfor B2B segmentet.

Siste mann ut i denne delen er Andreas Thue som er daglig leder i Iteo Consulting. Han skal gi oss innsikt i hvordan man bruker innholdsmarkedsføring i bedriftsmarkedet. Foredraget byr på læringspunkter for de som skal satse på innholdsmarkedsføring i B2B-segmentet, og konkrete erfaringer på hvordan støtte anbudsprosesser med smart digital markedsføring. Du vil blant annet forstå hvorfor «top of mind» aldri har vært viktigere i B2B, hvordan bruke innholdsmarkedsføring i anbudsprosesser og hvorfor de som produserer bør sitte sammen med de som distribuerer.

I tillegg til denne delen om målgrupper og kanalvalg møter du mange andre erfarne markedsførere som skal fortelle mer om trender og utvikling, samt gi oss innsikt i praktisk content marketing.

Les mer om Content Marketing-dagen 2022 her!