Jobber du med markedsføring og/eller merkevarebygging innen B2B? Da bør du komme på Kampanjes hyperkonkrete kurs om hvordan du bruker LinkedIn til å bli best i B2B-markedsføring.

På kurset møter du Tina Rødahl fra Peer Group som kommer fra stillingen som VP LinkedIn Partnership EMEA. Hun er også tidligere ambassadør for LinkedIns B2B-Institute, som samarbeider med ledende eksperter innen akademia for å studere effekten av B2B-merkevarebygging på markedsføring.

Tina vil dele de viktigste rådene for å lykkes med B2B-merkevareposisjonering som bidrar til langsiktig vekst. I tillegg avslører hun hvordan algoritmene på LinkedIn faktisk virker, samt hvordan verdens fremste B2B-plattform utvikler seg i årene fremover og hvordan dette vil påvirke B2B-markedsføringen.

På kurset kommer også Oliver Dypedal fra Peer Group. Han har dyptgående innsikt i LinkedIns annonseverktøy og solid erfaring med hvordan å få til de beste resultatene gjennom betalt annonsering på LinkedIn. Denne kunnskapen vil han dele med kursdeltakerne. I tillegg gir han oppdatert innsikt og data på norske brukere, demografi og konsumering.

I tillegg får vi høre caser fra BDO og Vipps – to bedrifter som har lykkes med merkevarebygging og markedsføring på LinkedIn. 

Fra Vipps får vi besøk av merkevare- og markedssjef Lars Istre. Han vil snakke om hvordan Vipps jobber med å posisjonere merkevaren i bedriftsmarkedet, hvilke tilpasninger som de må gjøre for å lykkes, hva som ikke har fungert i dette arbeidet og typiske hindringer, og om det er mulig å ha en unison merkevare uavhengig om bedriften skal være store innenfor både B2C og B2B.

Fra BDO kommer markeds- og kommunikasjonsdirektør Synne Ekrem. BDO har over 60 kontorer i Norge og rådgivning som dekker flere fagfelt med ulike målgrupper. Flere forretningsområder gjør det mer krevende å bygge opp en merkevare som skal oppfattes lik for alle, uavhengig av bransjer, fagområder og konkurransesituasjon. Synne vil dele hvordan BDO jobber for å lykkes med dette, og gir sine viktigste tips for B2B-bedrifter som har ulike produkt- og tjenestekategorier.

På kurset blir det lagt opp til spørsmål og diskusjoner med kursholderne i etterkant av hver sesjon. Her er det mulig å sende inn spørsmål på forhånd etter påmelding.

Velkommen til et nyttig, inspirerende og konkret kurs i hyggelige omgivelser på Grand Hotel i Oslo 10. oktober! 

Les mer om LinkedIn-kurset her!Vil du lære enda mer om B2B-markedsføring?

26. september inviterer vi til halvdagskonferansen "Slik lykkes du med B2B-markedsføring" på Vika kino.

Her har vi samlet ti foredragsholdere som deler sin ekspertise og gir deg praktiske verktøy, strategier og maler, samt presenterer case-studier fra vellykkede B2B-bedrifter. 

Les mer om B2B-konferansen her!