Sterke merkevarer og gode kundeopplevelser er i dag to sider av samme sak. Når kundereisen er fragmentert og spenner over mange kanaler, de fleste digitale og upersonlige, spiller content en vesentlig rolle. Men hva er egentlig content marketing og hvorfor er det så sabla viktig? Og hvordan skal du bevise at nettopp dette du jobber med fortjener mer oppmerksomhet og mer av markedsbudsjettet i din organisasjon?

På digitalkonferansen Content Marketing-dagen 2022 vil Silje Thoresen fra Hyper belyse nettopp disse temaene og gi deg noen gode argumenter neste gang du må overbevise sjefen din om nettopp dette.

På konferansen får vi også besøk av Hilde Erlingsen og Jacob Johansen fra s360 som skal snakke om innsiktsbasert SEO-metode og hvordan man kan verdiøke merkevarer gjennom gode historier. Da både Hilde og Jacob kommer fra s360 vil de selvfølgelig ha fokus på hvordan man kan måle effekten av og øke effekten av innholdet du skaper.

Tuva Lem vil snakke om hvordan Aller Social Club bruker sterke stemmer og influensere for å bygge merkevarer, og kommer her med gode tips råd og vink på hvordan bygge disse profilene.

Fra No Isolation og Publicis Shift kommer henholdsvis Anna Holm Heide og Bjørnar Skogheim. De skal vise oss hvordan de brukte enkle og ekte historier for å oppnå stor effekt med små budsjetter. De vil blant annet påpeke viktigheten av å bruke de ekte historiene kontra mer konstruerte budskap, og at det er viktig å få folk til å føle noe, spesielt med et produkt der det krever høy involvering for å forstå. For deg som er opptatt av hvordan skape god effekt med små budsjetter vil det være mange gode råd og tips å snappe opp her i denne case-presentasjonen.

For deg som ikke har så store budsjetter vil nok også Pia Tryland fra Chilli Medias foredrag falle i smak:


Pia gir deg syv tips til smarte og taktiske grep for å lykkes med små budsjetter, enten målet er å styrke merkevaren, generere flere lojale kunder, flytte holdninger eller øke salget.

Les mer om Content Marketing-dagen 2022 og meld deg på her!