Merkevaredagen 2021 er vi så heldige å ha fått Camilla Forberg, merkevare- og markedsdirektør i Telia og Haakon Dahl, leder av Kitchen, til å lede oss gjennom sendingen og oppsummere godbitene med et faglig skråblikk. Vi tok en prat med Forberg og Dahl for å høre hva de synes om dagen de er satt til å lede:


Haakon Dahl hadde del 2 og «Forbrukere, adferd, holdninger og påvirkning» som sin klare favoritt. Her møter vi kjente navn som Ole Petter Nyhaug fra Opinion som gir oss innblikk i Opinions undersøkelse «Consumer Stories 2021.2023». Anders Mamen fra Høyskolen Kristiania snakker om hvordan du kan bruke merkevaren din til å endre forbrukeradferd. Njål Berge tar oss inn i sitt kjærlighetsparadis hvor det er «hearting» som gjelder, og Aris Theophilakis gjør et kjærkomment comeback i bransjen og forteller oss om hva som kjennetegner 25.9-åringen.

I denne bolken får vi også vite hvilke sosiale medier-trender som er hot blant de unge og hvor merkevarene må være til stede, når Opinions Tove Botnen og Anne-Sofie Åmodt presenterer funn fra «UNG21»-undersøkelsen. Mats Rönne gir oss til slutt kunnskap om hvordan man bør bygge en B2B-merkevare. Her er det med andre ord dekket for mye relevant kunnskap som vil bidra til å gjøre deg som merkevarebygger enda bedre. 

Camilla Forberg hadde sin klare favoritt for dagen og kunne også avsløre å ha fått et nytt favoritt-brand. Det hadde nok sammenheng med Karl Henrik Felde, Brand Director i Kari Traa sitt inspirerende foredrag om hvordan merkevaren Kari Traa har tatt et bærekraftig initiativ for samarbeid. Se hva programlederduoen har og si om Merkevaredagen og om Kari Traas bidrag her:


Merkevaredagen 2021 er en digital konferanse som du kan se hvor og når du vil i perioden 23. - 26. mars. Du møter over 20 dyktige foredragsholdere som er innom mange viktige temaer for deg som jobber med markedsføring og merkevarebygging i 2021. I dag er det kanskje spesielt hyggelig å samles rundt noe felles når alle sitter på hjemmekontor – benytt derfor anledningen til å se sendingen sammen med dine kollegaer.

Les mer om konferansen og sjekk ut våre grupperabatter her!