Datoen er 26. september og Vika kino er stedet når Kampanje gjentar suksesskonferansen «Slik lykkes du med B2B-markedsføring». På scenen vil du møte erfarne B2B-markedsføringsspesialister, og en av de som kommer er Sigurd Vik som i fjor imponerte stort på konferansen og sikret seg toppkarakterer fra deltakerne. Sigurd er kjent for sin evne til å utfordre etablerte normer, og hans foredrag etterlater alltid rom for ettertanke og verdifull læring. I år kommer han tilbake med et engasjerende innlegg kalt "Slutt å kaste bort tid på å lage fengende personas: Lær suksessoppskriften fra teknologiselskapene."

Sigurd vil avsløre hemmelighetene bak "Jobs to be done"-metoden, som har fanget oppmerksomheten til produktutviklere som ønsker å skape tjenester som virkelig møter kundenes behov. Gjennom Sigurds engasjerende foredrag vil du lære hvordan du kan bruke denne metoden til å utforme kommunikasjon som appellerer til din målgruppe uansett hvilken oppgave de forsøker å løse. Du vil få verdifull innsikt om hvordan du kan se kundens side og snakke om det som betyr mest for dem, samtidig som du forstår begrensningene ved tradisjonelle personas. Sigurd vil også dele konkrete verktøy som kan hjelpe deg med å kommunisere mer personlig med kundene, i stedet for å fokusere kun på funksjoner og teknologi.

Sigurd Vik har en imponerende historie med å bygge og skalere byråer innen design, reklame og medier i løpet av de siste to tiårene. Han er en av grunnleggerne bak Coupler, et B2B-markedsføringsbyrå som tar en taktisk og strategisk tilnærming for å hjelpe kunder med å mestre de utfordringene som digital markedsføring innebærer. På scenen er Sigurd kjent for å være både konkret og nyskapende, faglig dyktig, og med en gnist av originalitet. Han er en ekte teknologi-entusiast, særlig når den bidrar til samfunnets fremgang.

Et av de store spørsmålene innen B2B-markedsføring er om man skal outsource markedsføringen til et byrå eller utføre aktivitetene internt. Derfor har vi invitert Anne Louise Våge Mikkelsen til å dele av sine rike erfaringer. Med mer enn 20 års bakgrunn med å utvikle effektive markedsstrategier i selskaper som L'Oréal og Circle K, og nå som Head of Marketing i RamBase Cloud ERP, har Anne Louise mye å dele.

RamBase er en raskt voksende aktør som utfordrer den etablerte markedsordenen. De har oppnådd en imponerende posisjon i B2B-bransjen på Vestlandet, til tross for begrensede budsjetter og en mindre markedsavdeling sammenlignet med konkurrentene. De er annerledes, tør å utfordre de store globale aktørene, og har oppnådd suksess på sin reise. De har samarbeidet med flere lokale, nasjonale og internasjonale byråer og har blitt dyktige innkjøpere av markedsføringstjenester. Men, hva er den beste tilnærmingen for å nå vekstmålene?

Anne Louise vil utforske betydningen av å bygge sterke, langvarige relasjoner gjennom merkevarebygging, sosiale medier og innholdsmarkedsføring. Hun tror på samarbeid og partnerskap med leverandører og understreker viktigheten av tydelig og åpen kommunikasjon som nøkkelen til suksess. Hvordan bygger man egentlig opp et sterkt SaaS-selskap som vinner internasjonale priser, selv i en tidlig investeringsfase? Er det nok å outsource markedsarbeidet til et byrå? Gir det garantert oppmerksomhet i markedet? Hvordan velger man det rette byrået blant de mange alternativene som er tilgjengelige, og når bør man vurdere å avslutte samarbeidet med et byrå? Dette er spørsmål Anne Louise Våge Mikkelsen vil besvare fra scenen 26. september.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å styrke din B2B-markedsføringsstrategi og få innsikt fra bransjeeksperter og ledende aktører! Meld deg på nå og ta din B2B-markedsføring til neste nivå.

Les mer om konferansen «Slik lykkes du med B2B-markedsføring» her!