For fjerde gang setter vi av en halv dag med employer branding i fokus. Denne gangen får vi besøk av foredragsholdere fra MeyerHaugen, Great Place to Work, Caulis, Fremtind, Opinion, Whydentify, GK Gruppen, Gobi Stories og Schibsted Partnerstudio.

Les mer om konferansen her!

Dette står på programmet

Hvordan beholde unge, dyktige arbeidstakere? Alexandra Palm jobber til daglig med Opinions trendrapport UNG, og gir oss et innblikk i hva som er viktig for dem.

Hvordan skiller Norges beste arbeidsplasser seg fra norsk arbeidsliv? Jannike Larsen Hjelle er markedssjef i Great Place To Work og vil fortelle oss hva som skal til for å skape en attraktiv arbeidsplass.

Hvordan kan mindre bedrifter jobbe med employer branding på budsjett? Rikke Etholm-Idsøe er daglig leder i Caulis, og vil fortelle oss hvordan små bedrifter kan jobbe med å sikre engasjement og motivasjon gjennom hele ansattreisen.

Hvordan bygge kjennskap til et selskap som akkurat har blitt til? Ole Kristian Jonsrud i Fremtind vil fortelle om reisen fra null kjennskap til årets klatrer blant Norges mest attraktive arbeidsgivere.

Hvordan vil kunstig intelligens endre rekruttering? Sverre Haugen i MeyerHaugen vil gi oss et innblikk i hvilke muligheter AI gir rekrutteringsbransjen, og hvilke etiske fallgruver vi må være bevisste på. Hør Sverre i podkasten Professoren & praktiker'n her.

Hvordan bruke employer branding og content marketing i kombinasjon for å skille seg ut som arbeidstaker? Mikaela Folkestad i Schibsted Partnerstudio vil dele synergiene mellom disse disiplinene, og gi oss et eksempel på en bedrift som har lykkes med dette.

Hvordan lykkes med autentisk video i employer brandingen? Kristoffer Lande fra Gobi Stories vil gi oss noen suksesshistories fra bedrifter som har lykkes med å bruke autentisk video i rekrutteringen sin.

Hvordan gjøre medarbeidere til influensere for sin egen bedrift? Caroline Kindle og Maiken D. Mandal fra GK Gruppen forteller oss hvordan man kan bygge merkevare som arbeidsgiver, og tiltrekke seg kandidater i et tøft marked ved å vise frem teamet sitt!

Se hele programmet her!

300 deltakere på fjorårets konferanse

Konferansen vil være av interesse både for de som jobber med kommunikasjon, merkevare og strategi, rekrutterere og HR-avdelinger, og kanskje også de ansatte selv?

Med Employer Branding-konferansen gjentar vi en utsolgt suksess og setter for fjerde gang employer branding på agendaen! Fjorårets konferanse hadde 300 deltakere som ga en gjennomsnittlig score på 5,1 av 6, og hele 95 prosent ville anbefale konferansen videre!

Bli med på Vika kino 31. januar for å kickstarte året med å styrke din bedrifts omdømme som arbeidsgiver!

Les mer og meld deg på konferansen her!

PS, vi har både early bird-priser og grupperabatter til konferansen! Rabattkodene finner du på lenken over.