- Nå mener vi det er på tide med en personlig kåring som også hedrer markedssjefen, sier Kampanjes redaktør, Knut Kristian Hauger

12. mai inviterer nemlig Kampanje til bransjefest hvor vi endelig kan møtes og feire de som har gjort noe bra i året som gikk. Med «Årets markedssjef» skal vi legge til grunn både kvantitative og kvalitative data. Vi ønsker å hedre de som gjennom grundighet, gjennomføringsevne og nytekning har bidratt til å realisere imponerende resultater for bedriften eller merkevaren.

Nominer din kandidat her!

- En mer kompetent jury kan vi ikke tenke oss

Med over 100 bidrag i 10 ulike kategorier (bank/finans/forsikring/konsulent/advokat, bil, FMCG, NGO, reiseliv, retail, start-up, telecom, industri/energi og åpen klasse) allerede inne, blir arbeidet med å finne årets markedssjef en omfattende oppgave.

Til å lede arbeidet har Kampanje invitert med inn noen av landets aller skarpeste medier- og markedsføringsmennesker med erfaring fra hele kommunikasjonsbransjen og det på aller høyeste nivå.

Juryleder og Aller-direktør Bente Klemetsdal har med seg Espen Haugen fra Los & Co, tidligere Rema 1000-direktør og DNB-topp, Trond BentestuenAlf Bendixen fra NSB Marketing Best Practice, Lise Tangen Hansen i Papirfly, Aram Z. Vaughan fra No Name og markedsføringsprofessor Tor W. Andreassen ved NHH.

I tillegg deltar også kommersielt ansvarlig i Kampanje, Nina Gade Tenvik, i juryen. 

- En mer kompetent jury kan vi ikke tenke oss. Med «Årets markedssjef» ønsker vi å vise frem enda mer av det fremragende markedsføringsarbeidet som gjøres på det norske markedet, og den enkelte markedssjef eller markedsdirektør for på den måten å inspirere til enda bedre markedsarbeid og samtidig drive faget videre, sier Tenvik.

Nominer din kandidat her!

Bransjefest

Kåringen vil finne sted 12. mai i de nye lokalene til Nio i Oslo Sentrum hvor vi skal samle bransjekollegaer- og venner, fra både media-, annonsør- og byråsiden.

- Jeg gleder meg til en heidundrende feiring i nye og kule lokaler den 12. mai, og håper å se deg der!, avslutter Tenvik.

Les mer om feiringen og meld deg på festen her!