Vi i Kampanje er glade for å ha Tina Rødahl, en erfaren partner og rådgiver i Peer group, med oss den 26. september på vår halvdagskonferanse "Slik lykkes du med B2B-markedsføring". 

Tina har rik erfaring med å arbeide med alt fra toppledere og markedsførere til internasjonale selskaper, oppstartsbedrifter og vekstselskaper. Hennes kompetanse strekker seg fra strategiutvikling, innholdsproduksjon og kampanjeutførelse til planlegging og optimalisering av tiltak. Rødahl har også tidligere vært VP LinkedIn Partnership EMEA, med ansvar for Norge, Sverige, Danmark og Tyrkia. Ikke nok med det, hun har også vært ambassadør for LinkedIns B2B-Institute, et samarbeid med ledende akademikere for å studere effekten av B2B merkevarebygging på markedsføring.

I sitt foredrag vil Tina presentere de avgjørende rådene for hvordan du oppnår fremtidig suksess innen B2B-markedsføring. Disse rådene bygger på unik innsiktsanalyse, data og erfaring, i tillegg til funn fra de fremste forskningsmiljøene innen B2B-markedsføring globalt.

Det er en brist i norske ledergrupper rundt viktigheten av å bygge merkevare. Derfor er det opp til markedssjefen å bevise den strategiske verdien og stake ut kursen mot større markedsandeler. Modige valg er nøkkelen for de som ønsker å være den mest attraktive leverandøren og en foretrukket arbeidsplass i tiden som kommer.

For å kaste lys over dette temaet har vi invitert Madeleine Vehre Navekvien, som er senior kommunikasjonsrådgiver i Iteo. Med bred erfaring fra både offentlig og privat sektor, samt byråarbeid, har Madeleine skjenet av målet et par ganger og jobbet med B2C, men hun har alltid likevel klart å finne tilbake til sin ekte kjærlighet for B2B-segmentet.

Madeleine vil presentere sitt innlegg "9 grep en modig markedssjef bør ta for å bevise sin strategiske verdi". I dette foredraget vil du oppdage hvilken innsikt som er nødvendig, hva som er den mest effektive strategien og hva som er det mest virkningsfulle språket for å oppnå resultatene du ønsker.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å styrke din B2B-markedsføringsstrategi og få innsikt fra bransjeeksperter og ledende aktører! Meld deg på nå og ta din B2B-markedsføring til neste nivå.

Les mer om konferansen «Slik lykkes du med B2B-markedsføring» her!